Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Akkor is mentesz amikor egy légtérben vagy a döggel? Van önbizalmad
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként ilyenkor kiírja hogy ellenség közelben, ekkor nem ajánlott elmenteni mert ha sikerül is visszatöltés után lehet egyből megesz, ugyanakkor túl is élhető. Nem döglöttem meg egyszer sem mentéskor/visszatöltéskor sem, de volt hogy ellenség közel és úgy mentettem. Igaz szellőzőben vagy másik teremben/szobában volt akkor, a lényeg hogy ne lásson amikor telefonálsz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
raggg
senior tag
A futás az egyik legrosszabb ötlet egyébként. Van pár rész, ahol így is úgyis előjön, de a legtöbb helyen ha halk vagy (plusz a körülötted lévők sem kiabálnak, lövöldöznek), akkor nem bújik elő a csótány. :-)
Még ebbe a fórumba nem írtam, de szerintem jó kis játék lett (annak ellenére, hogy én sokkal félelmetesebbre számítottam), ugyan még nem értem a legvégére, de már nem sok van (hardon).
-
SchumiBácsi
őstag
Hali!
Ha zajt csaptál valszeg jönni fog, szemből-oldalról-fentről-lentről, ahonnan tud
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem sose jött a szellőzőben amikor ott paráztam és idővel rájöttem hogy lényegében a szellőző rendszer két részre oszlik: a felső amiben 99%-ban csak az idegen jár, oldalt és a padló alatt, amiben 99% mi járunk. Nagyon ritka amikor oldalt (apertúra) jön ki az idegen, egy helyen ha láttam ilyet. A nagy kereszteződésekben kell vigyázni, amikor át lehet menni a felső és alsó rendszer között, ha ott a monszta akkor heló, egyébként ha nem lát akkor nem jön le csak fent kolbászol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Gyúrósok ide!
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Spórolós topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)