Hirdetés
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
scorpio74
tag
válasz wwenigma #12732 üzenetére
Mégegyszer és utoljára leírom mit történt eddig, mert egyre nagyobb hülyeségeket írtok. Semmi baja nem volt a telefonnak, illetve volt, de ez más. Egyik barátomé a telefon, el akarja nekem adni. Voltak kisebb hibái amúgy is. Mondom vissza adom neki vigye el szervizbe. De le akartam törölni minden adatomat, fogtam kikapcsoltam, majd be, úgy hogy lenyomva tartottam a hang fel+ bekapcs gombot, a recovery helyett bejött a fekvő android figura felkiáltójellel a hasán amin egy ajtó van kinyitva. USB-re vagy töltőre kötve 2-3 percenként bekapcsolt bejött a fekvő android figura felkiáltójellel a hasán amin egy ajtó van kinyitva majd 2-3 perc múlva kikapcsol és elkezd villog 3 led. Ez volt eddig, tegnap gondoltam egyet, mondom ha az aksi tényleg lemerült, akkor vagy közvetlenül usb-re kötöm, az aksi helyére vagy egy másik aksit kötök rá külsőleg 2 dróttal. "Szerény" informatikai tudásom alapján az usb 5V egy aksi meg csak 3,7V, így maradt a külső aksis megoldás. Addig próbálkoztam a fastboot-os progival amíg egyszer csak felismerte a telcsit com4-es porton, azóta 10 másodpercenként újra indul, a 3 ledes villogás váltakozik a "dolgozó" robottal, már nincs fekvő robot. Nem lehet rá telepíteni semmit, mert a pc usb beviteli eszköznek ismeri fel, nincs recovery.
-Telefon kikapcsolása
-Hátlap leszedése
-Akkumulátor kiszedése a telefonból
- USB Kábel gépbe és telefonba bedugása.
- Hangerő fel gomb nyomva tartása
-Benyomott gomb és bedugott usb kábel mellett akku behelyezése a készülékbe.Ezt már 2X végig csináltam, semmit nem változik! hang le gombbnál teljesen lefagy!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest