Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nRu3
addikt
Miért?
PL: mert amikor nforce2 laprol átértem nforce3-ra a vinyó maradt az eredeti és szépen elindult, mindent felismert az xp-é és csak az alaplap drivereket-progikat kelet rárakni ami a nforce3-hoz kelet és igy használtam sokáig gond nélkül, mert utána vinyot cseréltem más okbol és persze akkor már újra rett rakva szépen minden ahogy kell. Természetesen ajánlotabb mindent inkább újra rakni, de müködik felismeri az xp az új hardvereket a lapon még ha via laprol tér át valaki nforcra csak akkor a rendszer betöltéskor sokszor újra inditja a magát amire minden hardvert felismer és rá áll.
Ez személyes tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS Prime Z790-A Wifi Alaplap eladó!
- Asus x870 rog strixx F-gaming Wifi garanciával
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- Fejlesztés hiányában megmaradt 8GB SK Hynix 2400MHz DDR4 SO-DIMM
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest