- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
Hirdetés
Aktív témák
-
TBC_z87
csendes tag
Van egy AM2NF6-VSTA alaplapom, integrált VGA-val. Tegnapelőtt a Windows (XP) váratlanul, véletlenszerű időközönként vagy teljesen lemerevedett, vagy kékhalálozott, vagy egyszerűen újraindult. Később ezek a dolgok gyakoribbá véltak, a végén már mihelyett a bejelentkező képernyő megjelent, újra is indult. Néha a monitoron elég kusza összevisszaság jelent meg. Vírus kizárva, mert Linuxban is ugyanezeket a hibákat tapasztalom. Memóriahibára is gyanakodtam, próbáltam a memóriát másik foglalatba tenni, de az eredmény ugyanaz.
Viszont! Csökkentett módban akármeddig elmegy a gép. Órákon át hiba nélkül. Próblkoztam azzal, hogy eltávolítottam a drivert, és a beépített "vgasafe" driverrel ugyan még mindig produkálta a hibasjelenségeket, de jelentősen ritkábban.
Volt tartalékban egy PCI-express VGA kártyám, azt betettem a gépbe, gondolván hogy ha a VGA romlott el, akkor ez megoldja a problémát, de tévedtem, ugyanazt csinálja, mint eddig.Tegnap leggyakrabban a DRIVER_IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL hibaüzenettel szállt el, és sokszor az nv4_mini.sys-re hivatkozott, ma viszont MULTIPLE_IRP_COMPLETE_REQUESTS üzenettel kékhalálozott.
Lehet itt még tenni valamit, vagy alaplaphiba, és kuka?
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest