Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Nem hinném.
Az is kérdéses, hogy az hivatalosan, az MSI által nagyban reklámozott (ha nem tévedek) a dobozon is hirdetett tuningopció bekapcsolása tényleg garanciavesztős-e. Nem vagyok benne biztos. Nem kéne, legalábbis nem lenne etikus, dehát...
Mindenesetre nem kell elmondani, hogy attól van
Szóval szerintem garis dolog. meg nem kéne, hogy attól baja legyen a lapnak, nagyon nem kéne. Ha attól volt is, akkor is selejt lap volt, hogy nem bírta.
Mondjuk az ilyen auto-tuning cuccok nagyon neccesek. Én is bekapcsoltam magamnak az ASUS-AI-NOS-t, ami elvileg a cpu-terhelés mérésével arányosan intelligens módon tuningolja. Nahát bekapcsolom, mellette ott van egy mérő hogy hány MHz-n megy a proci, eredeti 2000. Erre felmegy 2400-2800-3200-2900, ez az egész kb. 2 másodperc alatt zajlott le a képernyőn, a 3. másodpercben már lekapcsoltam a gép tápját. Erősen kételkedem benne, hogy tényleg addig fellőtte a procit, de nem akartam utánajárni... azóta mondanom sem kell, eszembe nem jut bekapcsolni ilyesmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest