- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Nem hinném.
Az is kérdéses, hogy az hivatalosan, az MSI által nagyban reklámozott (ha nem tévedek) a dobozon is hirdetett tuningopció bekapcsolása tényleg garanciavesztős-e. Nem vagyok benne biztos. Nem kéne, legalábbis nem lenne etikus, dehát...
Mindenesetre nem kell elmondani, hogy attól van
Szóval szerintem garis dolog. meg nem kéne, hogy attól baja legyen a lapnak, nagyon nem kéne. Ha attól volt is, akkor is selejt lap volt, hogy nem bírta.
Mondjuk az ilyen auto-tuning cuccok nagyon neccesek. Én is bekapcsoltam magamnak az ASUS-AI-NOS-t, ami elvileg a cpu-terhelés mérésével arányosan intelligens módon tuningolja. Nahát bekapcsolom, mellette ott van egy mérő hogy hány MHz-n megy a proci, eredeti 2000. Erre felmegy 2400-2800-3200-2900, ez az egész kb. 2 másodperc alatt zajlott le a képernyőn, a 3. másodpercben már lekapcsoltam a gép tápját. Erősen kételkedem benne, hogy tényleg addig fellőtte a procit, de nem akartam utánajárni... azóta mondanom sem kell, eszembe nem jut bekapcsolni ilyesmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest