- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Magisk
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A OnePlust akarja beelőzni a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Áh! Értem. Szal akkor maradjon így ahogy van. Szuper. De nem baj,ha leveszek róla kb 100mA-ert? (eddig nem volt gond)
Amúgy erre nem is gondoltam. Köszi!!
Tökre megnyugodtam.
AMúgy azért még egy helyen feltettem a mondatra való kérdésemet,mert még nem láttam,hogy reagáltál rá. Szal végülis megoldódott a dolog. Akkor alvileg azt írja le a könyvem,hogy a ''régi'' típusú tápoknak az egyik tápcsatlakozóját kell ide bedignom ahhoz,hogy működjön eme ''új'' technologíás alaplap.
(nem a szószerinti fogalmazást mondom)(mert nem sok köze van hozzá,csak a szerintemi lehetséges lényeget magyar nyelven)
Szal mégegyszer köszi a gyors segítséget.
Amúgy mindent hittem volna ma hajnalban,csak azt nem,hogy ilyen gyorsan választ kapok erre.
A másik totyikba nem törlöm ki az üzenetemet,mert végülis azért a szó szerinti fordításra is kiváncsi vagyok,hogy ezt az angolok hogy adják a nép tudtára.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- MSI MPG B650 EDGE WIFI Alaplap új doboz nélküli
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Blabok nyakrögzítő M méret
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest