Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Áh! Értem. Szal akkor maradjon így ahogy van. Szuper. De nem baj,ha leveszek róla kb 100mA-ert? (eddig nem volt gond)
Amúgy erre nem is gondoltam. Köszi!!
Tökre megnyugodtam.
AMúgy azért még egy helyen feltettem a mondatra való kérdésemet,mert még nem láttam,hogy reagáltál rá. Szal végülis megoldódott a dolog. Akkor alvileg azt írja le a könyvem,hogy a ''régi'' típusú tápoknak az egyik tápcsatlakozóját kell ide bedignom ahhoz,hogy működjön eme ''új'' technologíás alaplap.
(nem a szószerinti fogalmazást mondom)(mert nem sok köze van hozzá,csak a szerintemi lehetséges lényeget magyar nyelven)
Szal mégegyszer köszi a gyors segítséget.
Amúgy mindent hittem volna ma hajnalban,csak azt nem,hogy ilyen gyorsan választ kapok erre.
A másik totyikba nem törlöm ki az üzenetemet,mert végülis azért a szó szerinti fordításra is kiváncsi vagyok,hogy ezt az angolok hogy adják a nép tudtára.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest