- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teemu
tag
Sziasztok
A Voltcraft IPC-1L-nek van valami gyenge pontja, amire érdemes odafigyelni? Most tervezek vásárolni egy ilyen töltőt, mert itt nagyon sok jót olvastam róla. Sajnos még elég keveset tudok a témáról.
A conrad.hu-ról, van valami vélemény? Onnan szeretném majd megrendelni.
Előre is köszi. -
Teemu
tag
Köszi szépen a segítséget!
-
Teemu
tag
Sziasztok
Amiatt írok, mert lenne pár kérdésem a szakértőkhöz.
Szeretnék venni valami tartósabb AA akkumulátort, mint a mostani 1700-as sanyom.
Olvasgattam és gyorsan találkoztam ez eneloopokkal. Először arra gondoltam, hogy a 2500-asat veszem, de itt olvastam és a gyártó honlapján, hogy azok gyorsabban veszítenek az élettartamukból. (Valami egy év alatt 85%-ra esik vissza, míg a sima 3 év alatt.) Így inkább maradnék, a 2000-nél. Vagy esetleg tudtok valami nagyobb kapacitásút ajánlani, ami van olyan jó mint az eneloop és nem annyira drága?
Másik kérdésem az lenne, hogy tegyük fel, veszek néhány ilyen eneloop aksit akkor azoknak mennyire fog betenni, hogy én a már meglévő mezei energizer töltőmmel szeretném töltögetni őket? Mert itt látom, sokan használnak komolyabb töltőket, de most arra nekem nincs pénzem.
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 1 / 2
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- További aktív témák...
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- CANON EOS-1D X MARK III - újszerű - ~62k expo
- Insta360 X5 8K Akciókamera, ÚJ, számla, gari - AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest