- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigsty
aktív tag
Na, megvettem és meg is kaptam még augusztusban ezt a Soshine SC-C3 töltőt.
Nem rossz, tényleg gyorsan tölt, egy a kérdés, biztos jót tesz egy akkunak huzamosabb felhasználási ideig ez a 1050mA-s áramlöket?
Eddig mind azt olvastam, a legjobb a középutas megoldás, amikor kb 4-5-6 órát tölti, kb 300-500mA körül. Gyakorlatban inkább egy pár akkut tölt az ember, nem 3-4 db-t.
bár kérdeztem korábban, ez tuti jó a lassú önkisülésű akkukhoz? AA-ban főleg ilyen van, de a hagyományosaknál is azt érzem, megtolja sok árammal másfél, de inkább 1 óra alatt, aztán valahogy hamarabb merülnek az akkuk, mint régi töltővel. Ezek fele új, gp recycko, karbantartó 3 töltés-kisütés menetet is végeztem rajtuk.Tud ez csepptölteni (a töltés végén), vagy csak megdobja kb 90%-ig? Aki alaposabban kipróbálta, mit tud még róla, egy korábbi íráson kívül? görbék, kisütés stb. kisütéshez az a 2 Amper nem sok?
Az jó, tényleg szegmentáltan tölt, kisüt, bár én a sima kisütésre nem mertem volna "refresh"-t odaírni a gyártó helyében...
Bár nem vagyok ügyetlen általában, amikor először próbáltam bedugni a kábelt a töltőbe, rosszul fogtam és az erőfeszítéstől lejött a töltő ráhajtható teteje. Amit két oldalt két, milliméteres kis pöcök tart, hm, hm....
Igaz, nem panaszkodni akarok, direkt egy olcsóbb, de még intelligens, nem akku sütőre krétem ajánlatokat
ezzel együtt nem rossz, jó ez a kijelző háttérmegvilágítás is. -
-
pigsty
aktív tag
Sziasztok!
Bocsánat, szoktam visszaolvasni, a témában is nagyjából otthon vagyok,
mégis, milyen töltőt ajánlotok úgy 2000-4000 Ft sávban? IPC-1-et hát nem vennék, bármennyire jó. Mivel aránylag nem érné meg, már nem használom intenzíven az akkukat, mint régen.Eddig NiMH akkus fényképezőm volt,de a gépet lecseréltem más technológiára, az akkutöltőt az egyik talpas ismerős eltörte - a (szerintem dobástól) konnektorba menő egyik dugasz tört ki tőből, hát nem tudom, lehet az ilyen forrasztani, ragasztani - egy 2500Ft-s MW8168GP volt, tűrhető volt, bár csak delta v-s volt. Egyszer egy sima GP 2700mA-s akku pár egyik felét szinte megsütötte, a burkolat is kicsit deformálódott.
Anyám vérnyomás mérőjébe tartós elemet (GP Recycko) vettem, ezen kívül a vezetékmentes egérhez, meg a kis zseblámpákhoz kellene NiMH akku. Igen, minden párban használom.
Arra is gondoltam, ha van értelmes eszköz, az itteni bolhán veszem meg.Köszönöm előre is a javaslatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung QE65QN95AAT - QLED TV - hez 100 Mbit-es Ethernet port bővítése?
- BIOS frissítés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BMW topik
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest