- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
Hirdetés
Aktív témák
-
csimav
őstag
Hy!
Feketét nem kérek senkinek, mert anyagi kár nem ért, viszont ajánlom, hogy vigyázzatok Attila_26-al.
Winyóval üzleteltem vele(mivel már meglett a pénzem rá, de ezt biker kolléga sem említette meg pár hsz-el feljebb). Amíg nem mondtam neki, hogy utánvéttel szeretném, addig minden rendben ment.
Amikor meg felhoztam ezt az utánvételes témát, akkor meg mondta, hogy neki csak előre utalás a jó... -
csimav
őstag
válasz
Canbet #11602 üzenetére
Kedves Canbet!
Tényleg érdeklődtem a winyód iránt és tényleg azt irtam, hogy majd karácsony után lenne pénzem, de megmagyaráztam, hogy miért , viszont te nem válaszoltál normálisan, csak 1 smáyli jött. Ekkor írtam, hogy " Mi van?", erre jött a szép válasz, hogy "Ku*... any*.. van."
Utána a te hangnemedben küldtem még 1 választ és letiltottalak.Részemről téma lezárva, szerintem nem én hibáztam. Ezért szerintem nem érdemlek feketét.
Ha valamit szeretnél ezzel kapcsolatban, akkor az Üzleti vita topikban írj.UI: Sztem ennek nem itt a helye, szóval sajnálom, hogy ide kellett írnom, de erre muszáj volt válaszolnom.
-
csimav
őstag
Kedves dave93! Igen ,haveromnak kellett volna a géped,de mivel az xbox-ot kevésnek számítottad be ő úgy döntött,hogy megpróbálja eladni. "Út közben" vatera-n talált egy olcsó gépet,ami megfelelt neki és megvette. Én arról nem tehetek,hogy nem a te gépedet vette meg. És nem sza*oztam le a géped. Erről ennyit. Sok sikert,hogy eladd,de lehet hogy már eladtad.
Téma lezárva.
Üdv. -
csimav
őstag
Hali!
Gianni27 től október 21.-én megrendeltem 1 Razer bill.-t,egeret és egérpadot. Ő elvileg 22.-én fel is adta nekem. Köv. héten vártam hétfőn a csomagot,de nem jött... kedden se... kedd este felhívtam azt mondta h elcímezték és csak egeret meg egérpadot tudna feladni nekem és szerdára megkapom. Így is lett.Azt mondta hogy ha visszakapja a csomgat a postától akkor feladja a bill.-t is. Vártam 1 hetet nemjött semmi,vártam 2-t mindig nem. Felhívtam hogy hol a bill? aztmondta h még nem kapta vissza és a Razer Eu-s központjában sincs olyan bill...(persze... ott mindig van, napi több ezret visznek oda...) Vártam ,vártam muthéten irtam neki hogy vmit csináljon már.. azt írta vissza h 2-3 hét mulva lesz és nem a megbeszélt 16500 as áron hanem 16900 és a postaköltséget elvileg ő állná,de sztem abbol se lesz semmi. Még nem adok neki feketét. Csak véleményeket kérek.Őt személyesen ismerve, két jótanács. Hívd sokszor, átlag 5 percenként köt egy üzletet, ennyit ember képtelen fejben tartani.(tudom, hogy túlvállalja magát és az ő hibája, de ebbe ne menjünk bele) Éppen ezért említsd fel neki, hogy te azon az áron rendelted meg tőle, ha kifizetted, akkor keresztül vihető rajta egy kis kitartással, ha még nem, akkor nem biztos. Boltok sem mindig vállalnak árgaranciát
[ Módosította: Foglalt név ]
-
csimav
őstag
medawo-val vigyázzatok
Nem ismerem de újonc,0 napos rege van és hirdetést már adott fel.
Pl:itt. azért fura hogy 6500 ba kerül egy 4 gb os samsung mp lejátszó,ami boltba 20 körül van. Ésmég ingyen is postázza....
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest