Új hozzászólás Aktív témák
-
mijos
senior tag
válasz
Fejes Péter #11 üzenetére
Szia.
Szerintem az áramfelvételtől vagy a feszültségtől függ. Biztos meg van adva, hogy mennyi a max. a vezérlőnek amit visz, meg hogy a ventiket milyen értéket között tudja kezelni. Ha nem hajtod túl szerintem nem lesz baja. -
Fejes Péter
tag
Helósztok!
Olyan kérdésem lenne hogy van nekem 1 aerocool házam amihez adtak 4csatornás ventivezérlést és az érdekel hogy nekem van a házamban 6db 12es venti bent de rákötöttem azt a plusz 2db ventit hogy szerintetek nem fogja magát +adni a vezérlő amiért rádugtam még azt a 2db ventit.Vagy vegyek egy aerocool F6XT-t hogy biztosan ne menjen tönkre.Mellesleg gond nélkül levezérli +figyeléseim szerint még így is hiába csak 4csatornás ventivezérlőről van szó.Mielőbbi válaszotokat kérem..
THX
-
Lord Logan
csendes tag
Sziasztok! Az okosok segítségét szeretném kérni at Aerocool F6XT frontpanellel ( http://www.ebolt.hu/product228201_category4399-AeroCool_F6XT_ventilator_fordulatszam_szabalyozo_panel_fekete.html ) kapcsolatban.
A konkrét hiba a következő: 3 fokozatban állítja a forgási sebességet ebből a legkissebb és közepes fordulaton ilyen elektromos doboz hangra hasonlító zizergést hallatnak a ventik (akkor is ha lefogom a lapátokat,tehát nem forog) 3-4 féle ventivel próbáltam az eredmény ugyanaz,(valszeg "kifelejtették" belőle a zajszűrést) egy ismerős mondta h kondikkal kísérletezzek hátha... egy 100 mikroF kondi segítségével sikerült is csökkenteni a zajt de az az ára hogy az venti forgási sebessége megnőtt fokozatonként a kondi mentes állapothoz képest( a low ill high fokozat között szinte nincs különbség) és így nem sok értelme van a panelnak...
Ötleteket szeretnék kérni a megoldásra hogyan tüntessem el a zizergést anélkül hogy az alap fordulatszámok megváltozzanak? -
Kressss
csendes tag
Hello mindenkinek!
A hozzászolásom/kérésem kicsit off-topic, de az erre vonatkozó topic zárva van, szóval kénytelen vagyok ide írni...
Nos.. Én 4 db hőérzékelő-kábelt keresek Aerocool Gatewatch-hoz.. ha van valakinek elfekvőben, vagy tud helyet, ahol lehet venni, az írjon e-mail-t, vagy küldjön üzenetet nekem... vagy akár ide is íhat... csak szóljon
-
akaido
addikt
Adott a totyik címében szereplő Aerocool coolpanel, aminek a ventilátorhoz való csatlakozói 3 tüskések. Ezzel csak annyi a gond, hogy egy LGA775-ös 915G Csipes Feris Foxconn alaplapon minden ventilátor aljzat 4 érintkező tüskés. Kérdésem, hogy lehet-e biztonságos módon csatalkoztatni a két csatit egymáshoz?
-
Kressss!
csendes tag
Hy. Szentetek a coolpanel vagy a gatewatch a jobb?
Ja, és hol lehet Gatewatch-ot kapni a mustáron kívül, mert ők baxnak kiszolgálni.... -
brummer
tag
Valaki?
B. -
brummer
tag
Hello,
van valakinek tapasztalata a kis édesekkel?
Bővebben: link
és Bővebben: link
Bruttó 7,5 és bruttó 8,5 ért elég jó nem?
Valaki?
B.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Yettel topik
- Óra topik
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest