Hirdetés
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
Új hozzászólás Aktív témák
-
agrarfiatal
senior tag
szerintem valami codec probléma lehet a dologban (ilyen problémával amit írsz még nem találkoztam bár mondjuk sosem szoktam video részeket nagyítgatni)
fokozatosan változzanak alatt mit értesz? - pl. fokozatos gyorsulás fokozatos lassulás? - mert ha ilyet akkor azt eléggé nehezen lehet megcsinálni premiere-ben. Szakaszokat kell kijelőlni és ott tudod állítani a sebességeket. Amúgy meg csak nagyon drága-profi (még adobenél is profibb) progikkal lehet megcsinálni ezeket a fokozatosan változó effekteket -
agrarfiatal
senior tag
nos 6os csak darabig volt meg. 7est és pro 1.5öst használom. Elvileg a C gyorsbillentyűt kell megnyomnod v a razor felíratú kis ikont és a megfelelő framre kattintani. Ott elvágja a clipet. Hogy egy szakaszt ki tudj vágni ahhoz 2 vágást kell csinálnod - az elején és végén is.
-
agrarfiatal
senior tag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
nem lehet, hogy átneveztél fileokat valami file-kezelőben?
egyszer már jártam úgy, hogy - máig tisztázatlan okok miatt - elveszett a megvágott video fele - az elmentett projektet nem tudta megnyitni. Azóta folyamatosan save és save as-t alkalmazok. Mire egy videot megszerkesztek van mikor 10 projekt is van úgyanahhoz a videohoz. -
agrarfiatal
senior tag
premierben vagy a megszerkesztett video alá hogy tudok 5.1-es hangot tenni?
-
agrarfiatal
senior tag
én úgy próbálkoztam, hogy premier-ből a kivánt részt kimentettem avi-ban és úgy importáltam az AE-be. Mondjuk ez a sebesség dolog valahogy nem akar összejönni nekem sem. Premierben úgy csináltam meg, hogy fokozatosan 3-4 framenként csökkentettem a sebességet. Pont ezért lenne jó nekem is az After Effect mert itt brezier görbével lehetne csökkenteni illetve növelni a sebességet.
-
agrarfiatal
senior tag
premierben kéne olyan effekt mint a stroboszkop. tud valaki ilyet, vagy hogyan lehetne megcsinálni?
-
agrarfiatal
senior tag
válasz
DataDragon
üzenetére
és mi lenne ha ki mentenéd szallagra és onnan egy másik projektbe pedig visszaírnád - más ötletem nincs sajna
-
agrarfiatal
senior tag
de mikor exportálod a file-t ott is tudsz codecket állítani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Bittorrent topik
- Projektor topic
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 12.20
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest