- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iOS alkalmazások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agrarfiatal
senior tag
szerintem valami codec probléma lehet a dologban (ilyen problémával amit írsz még nem találkoztam bár mondjuk sosem szoktam video részeket nagyítgatni)
fokozatosan változzanak alatt mit értesz? - pl. fokozatos gyorsulás fokozatos lassulás? - mert ha ilyet akkor azt eléggé nehezen lehet megcsinálni premiere-ben. Szakaszokat kell kijelőlni és ott tudod állítani a sebességeket. Amúgy meg csak nagyon drága-profi (még adobenél is profibb) progikkal lehet megcsinálni ezeket a fokozatosan változó effekteket -
agrarfiatal
senior tag
nos 6os csak darabig volt meg. 7est és pro 1.5öst használom. Elvileg a C gyorsbillentyűt kell megnyomnod v a razor felíratú kis ikont és a megfelelő framre kattintani. Ott elvágja a clipet. Hogy egy szakaszt ki tudj vágni ahhoz 2 vágást kell csinálnod - az elején és végén is.
-
agrarfiatal
senior tag
válasz
NeoExDeath #128 üzenetére
nem lehet, hogy átneveztél fileokat valami file-kezelőben?
egyszer már jártam úgy, hogy - máig tisztázatlan okok miatt - elveszett a megvágott video fele - az elmentett projektet nem tudta megnyitni. Azóta folyamatosan save és save as-t alkalmazok. Mire egy videot megszerkesztek van mikor 10 projekt is van úgyanahhoz a videohoz. -
agrarfiatal
senior tag
premierben vagy a megszerkesztett video alá hogy tudok 5.1-es hangot tenni?
-
agrarfiatal
senior tag
én úgy próbálkoztam, hogy premier-ből a kivánt részt kimentettem avi-ban és úgy importáltam az AE-be. Mondjuk ez a sebesség dolog valahogy nem akar összejönni nekem sem. Premierben úgy csináltam meg, hogy fokozatosan 3-4 framenként csökkentettem a sebességet. Pont ezért lenne jó nekem is az After Effect mert itt brezier görbével lehetne csökkenteni illetve növelni a sebességet.
-
agrarfiatal
senior tag
premierben kéne olyan effekt mint a stroboszkop. tud valaki ilyet, vagy hogyan lehetne megcsinálni?
-
agrarfiatal
senior tag
válasz
DataDragon #65 üzenetére
és mi lenne ha ki mentenéd szallagra és onnan egy másik projektbe pedig visszaírnád - más ötletem nincs sajna
-
agrarfiatal
senior tag
de mikor exportálod a file-t ott is tudsz codecket állítani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- E-roller topik
- Diablo IV
- Egér probléma
- Kompakt vízhűtés
- Háztartási gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest