Új hozzászólás Aktív témák
-
unic
tag
válasz
agrarfiatal #168 üzenetére
Szia
Van hozzá prg, csak valamit elb*sztam, és szétesik a kép analóg forrásból, meg akartam
nézni hogy más sw -vel mi az ábra, de most mint kiderül plug-in kell hozzá, canopus weboldalán van, csak még béta... még folytatom, csak ügyködök... -
bitfarkas
őstag
válasz
agrarfiatal #136 üzenetére
Szia, mi a helyzet a kódolással?
-
master bud
tag
válasz
agrarfiatal #123 üzenetére
Ha AP Pro 1.5össel dolgozol akkor itt van egy tutorial, angol de a lényeg átjön:
Bővebben: link -
iszaki
csendes tag
válasz
agrarfiatal #113 üzenetére
Kiürítettem. Próbáld meg újra, légyszi.
-
iszaki
csendes tag
válasz
agrarfiatal #109 üzenetére
Hi!
Az én lemezemen nincs ilyen pdf-es help, csak az a help van, ami benne van a progiban. Azzal viszont nem sokra megyek. Megtennéd, hogy átnyomod nekem emilen?
Köszi. -
master bud
tag
válasz
agrarfiatal #105 üzenetére
Hali,
a Premiereben ugyan nem tudom, hogyan kell elegánsan stroboszkópot csinálni, de az effektmunkára az After Effects való, azzal meg tudod csinálni.
Effects>Stylize>Strobe Light -
Certee
senior tag
válasz
agrarfiatal #73 üzenetére
Köszi szépen. Kipróbálom.
-
DataDragon
csendes tag
válasz
agrarfiatal #64 üzenetére
Hali!
Megneztem:
File -> Export -> Movie -> Settings -> Video: itt tudok compressort allitani, de csak DV (PAL)-t vagy DV(NTSC)-t, ez meg nekem nem jo!
... -> Settings -> General: itt meg csak a Microsoft DV AVI-t tudom kivalasztani, az meg nekem nagyon nem kell!
Tovabba ebbol a menubol nem tudok mpeg2-be exportalni!!!
Masik:
File -> Export -> Adobe Media Encoder: itt meg egyaltalan nem tudok codecet allitani, pedig nekem az kellene!
Valaki segitsen plz!! -
chicken
senior tag
válasz
agrarfiatal #53 üzenetére
nem oldotta meg... nincs ilyen opció
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SzoftverPremium.hu
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest