- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kisebb akkuval és lassabb töltéssel jön Európába a Realme 16 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
mibog
tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Szia!
Általában a válaszaidat órákig-napokig emésztem, mire rájövök hogy mit jelent amit írtál, és mikor rájövök akkor már pofonegyszerűnek látom.
de most szinte csak a temp mappa pucolást értettem
na meg a reinstallt. ez utóbbi be is fog következni ha végre leadom a katalógus projektet.
hogy milyen eszközzel van baja?
ezt nem értem. windows xp egy pentium mittomén min, azon egyetlen program nem fut és ez a distiller.
minden más rendben van. na meg a nyomdáról is mesélek, mert Ti jófejek vagytok, mindig meghallgattok
a nyomda valóban csak .ps-ből disztillált pdf-et fogad el, a többit visszadobja.
a nyomda nem szereti a .psd fájlokat az indesignben használni de természetesen ezt csak akkor közölte mikor már elkészült a katalógus. a psd pedig az adobe programcsomag egyik alap saját fájltípusa... azt mondták a transparent háttér alatt levő árnyékok kockásak lehetnek és a transparenttel fedett részek csíkosak. úgyhogy Ti nehogy az Indesign saját pdf exportálási lehetőségét és nehogy a programcsomag egyik saját fájltípusát használjátok mert az Indesign ilyen eszméletlenül jól megalkotott program...
a nyomda minden oldalt fel tud dolgozni levilágításhoz a katalógusomból, tehát a rostán mind átmegy, mégis egyes oldalak belefagynak a rendszerükbe.. én ezeket átnéztem, ezeken az oldalakon nem találtam semmi hibát. mégis azt állítják hogy a hiba nálam van.
a nyomda állítása szerint semelyik másik ügyfelével nincs probléma csak velem.
a nyomda és én szeretjük egymást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VGA kibeszélő offtopik
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos cigaretta 🔞
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a nyomda valóban csak .ps-ből disztillált pdf-et fogad el, a többit visszadobja.