- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Instagram közösségi fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mibog
tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Szia!
Általában a válaszaidat órákig-napokig emésztem, mire rájövök hogy mit jelent amit írtál, és mikor rájövök akkor már pofonegyszerűnek látom.
de most szinte csak a temp mappa pucolást értettem
na meg a reinstallt. ez utóbbi be is fog következni ha végre leadom a katalógus projektet.
hogy milyen eszközzel van baja?
ezt nem értem. windows xp egy pentium mittomén min, azon egyetlen program nem fut és ez a distiller.
minden más rendben van. na meg a nyomdáról is mesélek, mert Ti jófejek vagytok, mindig meghallgattok
a nyomda valóban csak .ps-ből disztillált pdf-et fogad el, a többit visszadobja.
a nyomda nem szereti a .psd fájlokat az indesignben használni de természetesen ezt csak akkor közölte mikor már elkészült a katalógus. a psd pedig az adobe programcsomag egyik alap saját fájltípusa... azt mondták a transparent háttér alatt levő árnyékok kockásak lehetnek és a transparenttel fedett részek csíkosak. úgyhogy Ti nehogy az Indesign saját pdf exportálási lehetőségét és nehogy a programcsomag egyik saját fájltípusát használjátok mert az Indesign ilyen eszméletlenül jól megalkotott program...
a nyomda minden oldalt fel tud dolgozni levilágításhoz a katalógusomból, tehát a rostán mind átmegy, mégis egyes oldalak belefagynak a rendszerükbe.. én ezeket átnéztem, ezeken az oldalakon nem találtam semmi hibát. mégis azt állítják hogy a hiba nálam van.
a nyomda állítása szerint semelyik másik ügyfelével nincs probléma csak velem.
a nyomda és én szeretjük egymást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S + 130W, 180W töltővel
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a nyomda valóban csak .ps-ből disztillált pdf-et fogad el, a többit visszadobja.