- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
oregcsóka
őstag
Kedves Meme!
Kérlek vegyél vissza az alpári stílusodból, és főleg ne akarj kioktatni, pont te, aki a legalapvetőbb szabályokat nem vagy képes magadra erőltetni.
Nyugtatót kapsz a legközelebbi gyógyszertárban, és ha már annyi inteligencia nem szorult beléd, hogy megköszönd a jóindulatu figyelmeztetést, akkor inkább ne szólj hozzá, okosabb maradsz, hidd el. -
oregcsóka
őstag
Nekem befér, pont, nem az a gondom vele... Hanem vérszemet kaptam, aztán szereltem bele 4 optikai meghajtót meg 2 HDD-t, aztán rohangáltam 90cm-es ATA kábelért, meg kellett vennem 1m-es SATA kábelt is, aztán volt egy kis gubanc a BIOS-ban, ekkor gyorsan vettem PCI-os ATA karcsit, /+ 4 eszköz,Raid/, aztán úgy belekeveredtem a mutatványba, hogy elegem lett...
Hiába, nem vagyok én profi... -
oregcsóka
őstag
Bocs, hogy belepofázok, de ha Gatya kolléga háza elment, és van még rá igény, nekem is van egy ugyanilyen eladó, Székesfehérváron, ha kell, mailben tudok képeket küldeni róla...
Ja, és az ára 300-as táppal 6000, táp nélkül 4000Ft. Ez a vége...
Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hardverkemping június végén
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest