- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rinocerosz #35599 üzenetére
Hali!
Nekem hasonló problémám van, annyi különbséggel, hogy ma érkezett meg a vadiúj Aspire 5-ös (i5 12450H procival), és én marha azt gondoltam, hogy majd jól rátelepítem a gyári Win10-emet.
Azóta is szívok, mert a win install persze nem lát semmilyen meghajtót, amire települhetne.
Utánanéztem ennek az IRST problémának, és a belinkelt megoldások a Tiger Lake-re vonatkoznak, ez viszont már egy Alder Lake proci. Arra is megfelelő lehet ez? Az Intel oldalán már nincs ott az a file, amit a videóban letöltenek (F6flpy-x64.zip), ezt eltávolították, mást viszont nem tettek a helyére.
A Win telepítő pendrivom írásvédett, arra másolni nem lehet semmit, más pendrive-ról nem hajlandó beolvasni a gép az IRST drivert. Szóval meg vagyok lőve. Esetleg valami tanács?(Amúgy hihetetlennek tartom, hogy képesek így kiadni egy terméket a kezükből a gyártók. Egyáltalán hogy képzelik? Sandra néni Omah-külvárosból hogy fogja megoldani ezt?)
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Rinocerosz #35656 üzenetére
Esetleg ha valakinek hasonló gépe van akkor egy Samsung ssd 970 Evo Plus-t 1TB-ot ajánlok, szépen befogadta nekem.
-
wrtsnyrdck
csendes tag
válasz
Rinocerosz #35606 üzenetére
Rendben, köszi szépen!
-
tpeter77
addikt
válasz
Rinocerosz #35601 üzenetére
Valószínű ez már eleve AHCI-ra volt állítva, mert a telepítés után a pendrive-ot direkt nem húztam ki a gépből, és azonnal az SSD-ről bootolt be, tehát az UEFI lett az első boot eszköz, a pendrive használatáig el sem jutott.
Nálam nem volt kékhalál, a driverek tallózása után minden rendben működött.
Win10 fent van, a Wifi is azonnal kapcsolódott, már az Office telepítése zajlik. Minden rendben van. -
tpeter77
addikt
válasz
Rinocerosz #35599 üzenetére
Szia!
Közben meg is oldottam, IO és IRST driverek tallózása után működött a touchpad és látta a meghajtót, már kész is a telepítés.
üdv! -
draco31
veterán
válasz
Rinocerosz #35591 üzenetére
Hát igen, a régi szép XP-s idők.
De még a gép nevéhez, itt tegnap beírtam a sorozatszámot, és még úgy sem tudta mi van benne. Na meg hogy nem is foglalkoznak vele, kiadják a gyári driverrel, aztán egy frissítés meg sehol.Ezer éve nem színatott meg így laptop, de legalább emlékeztetett, ha a kezembe is kerül még egyszer egy APU-val szerelt masina, akkor figyelni kell.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Rinocerosz #35586 üzenetére
Köszönöm, beállítottam.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Rinocerosz #35584 üzenetére
Eddig nem tette vissza.
De, a múltban előfordult.
Hogyan lehet letiltani az illesztő programok keresését a windows update-ben?
Így? Néha így visszarakta..... -
szaboi6512
őstag
válasz
Rinocerosz #35571 üzenetére
Szia!
Köszönöm a tippet.
Azóta mindig felébredt alvó mődból is, a legújabb Intel driverrel is. Kopp-Kopp....
Köszönöm a tippet.
kép -
szaboi6512
őstag
válasz
Rinocerosz #35571 üzenetére
Miután feltelpíted a drivert lehet érdemes lenne megnézni az erre vonatkozó beállításokat.
Vezérlőpult - Energiagazdálkodási lehetőségek - (bal oldalon) Adja meg, mi történjen a képernyő lehajtásakor.
Szerintem itt nem lesz semmi érdekes, de azért érdemes ránézni.
Ez rendben volt eddig is.
A második felét megnézem. -
pjen
félisten
válasz
Rinocerosz #35532 üzenetére
szerintem szedd le a hátulját. nekem egy 315-51 van szintén mvme meghajtóval. leszedtem a hatulját és kiderült van benne egy HDD/ SSD hely is. Vettem kábelt itt az aprón, megy benne az SSD is.
-
Simivok
senior tag
válasz
Rinocerosz #35314 üzenetére
Szia, köszi, megpróbálom majd
-
szucstom
őstag
válasz
Rinocerosz #35309 üzenetére
Na, ez viszont már egy másik tészta. Az se jó, ha nem használják az akkut. Minden aksinak megvan a maga élettartama, ami átlag 4-500 töltés, de ez sztem alábecsült érték. Nekem eddig ilyen téren nem volt problémám.
-
p@gabi
tag
válasz
Rinocerosz #35300 üzenetére
Oksi,köszi,délután megpróbálom
-
p@gabi
tag
válasz
Rinocerosz #35292 üzenetére
Igen,azt tudok,de most már sajnos nem vagyok a lapos közelében
Mit kellene beírnom? -
blackmacs
senior tag
válasz
Rinocerosz #35269 üzenetére
Azt nem próbáltam de megér egy próbát.
-
törölt tag
válasz
Rinocerosz #35244 üzenetére
Szívesen, remélem valóban ez a hiba.
-
törölt tag
válasz
Rinocerosz #35242 üzenetére
Jók, amelyik jobb áron van azt vedd, a késleltetés nem számít.
-
törölt tag
válasz
Rinocerosz #35240 üzenetére
Mehet bele mas márka is.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Rinocerosz #33968 üzenetére
Szia!
Legjobb megoldásnak látom ha eszközkezelőből frissíted és beadod neki a mappát ahol tárolod az összes drivert.
Biztosan nem nyúlsz mellé. -
Beni2360
félisten
válasz
Rinocerosz #33970 üzenetére
Pedig az ott van és az eszközkezelőben is látszik a Bt adatok.
Igaz most egy HP vagyok mert nincs jó állapotban az acer gépem.
Tippelni meg nem tudok.
Ment pü -
Beni2360
félisten
válasz
Rinocerosz #33968 üzenetére
AIDA az megmutatja pontosan mi van a gépedben és azokat szedd le az acer oldaláról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest