- Magisk
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Srácok, nem szeretnék új topicot ezért, talán is ide belefér, légyszi segítsetek. 2 apró gondom van,lehet, hogy összefüggésben állnak. Az egyik az, hogy volt már, hogy lejátszok Dvix file-t (vagy xvid?), és amikor valami becsapódás, vagy erős hang lenne (pl. kiabálnak), akkor az halk.
A másik: ha eredeti dvd-met megpróbálom átvenni videokazéttára, akkor minden megy a TVouton keresztül (Radeon 8500LE), de a hang halk (ott folyamatosan halk, nagyon fel kell erősíteni a TV-t). TERMÉSZETESEN minden a maxon van a mixeren. Igaz, ez még a régi hangkártyával volt, de vélhetően most is ez a helyzet (az előző gond miatt, a dvix-es).
A mostani hangkártyám egy Audigy1 Player.
És abszolut nem értek a dologhoz, tehát ha tudjátok, mi lehet a megoldás, légyszi részletesen! :D
Köszi! -
DrSoul
őstag
Senki se válaszol?
-
DrSoul
őstag
Jóvannna... :DD
Köszi! De honnan tudhatom, melyik a jó CodePack?
Tehát mitől jobbak ezek? NEm a te hitelességedet firtatom, hanem ki szeretnék igazodni...
Gondolom elég, ha az Ace Codec Packot elég, ha Uninstallálom, és akkor mehet a másik...
Egyébként a második linked egy rakás PopUp ablakot hozott be. -
DrSoul
őstag
Konkrét példa? Milyen lejátszóval lett jó?
Én WinXP-ben a default WindowsMedia Pl. használom, de közben letöltöttem egy ingyenes codec Packet, valami AceCodec Pack...
Csak ezt a lejátszót használom. Ill. telepítve van a Creative Play Center, de az csak audio filokat kezel, ahogy nézem, pedig próbáltam, hogy csak file-t nyitok meg... -
DrSoul
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, mennyire tartozik ide...
Tehát: mi is pontosan az AC3? Annyit tudok, hogy ez egy codec, mely visszaadja a Dolby Digital-t. És gondolom ennek csak 5.1 hangrendszerektől felfelé van értelme. Az Audigy Player kártyával installálva van egy AC3Filter progi: az mire jó? Ott minden 0 dB-en van, de nekem ez mind kínai: DRC, LFE, BSI lock, ... ezek mik?
Nem nagyon foglalkoztam ezzel, mert eleve a hangkártyát 2 hangfalra állítottam (mivel csak fülhallgatóval vagy stereo music-centerrel üzemel), de multkor arra lettem figyelmes, hogyha dvix vagy xvid videókat néztem a tv-n, amikor magas hangok lennének, akkor halkan hallatszott...
Rosszul kódolták a videót, vagy nálam van valami rosszul beállítva??? :F
Hogyan lehet ezt orvosolni? Abszolut nem értek ehhez, mert az Audigy is csak 2 hete van meg...
És ilyen gondok SVCD formátumnál is előjönnek? Vagy az mind stereo, és ha már nincs 5.1-es rendszerem, akkor jobb, ha ilyeneket nézek?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest