Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kitűnő választás! Ha esetleg valami probléma adódna.
-
Charpy
csendes tag
Üdv!
Ma vettem egy ilyen ketyerét, minimalizálni akartam a pénzkiadásomat, de mégiscsak jó lett volna egy tvtuner, nos megvettem ezt. Hát nagyon nagy hibát vétettem ezzel. Aqua computerben voltak oly kedvesek és egy használtat adtak oda, mellesleg távirányító nélkül, amikor a leírásában is benne van, hogy távirányítóval van az eszköz... Visszavittem, hogy na adjatok akkor egy bontatlant, jó hát odalökték nekem, hogy nesze "full origi" na persze, akkor mégis hogyan tették a celofán alá az aqua matricát??? Najó beletörődtem, hogy vennem kell egy távirányítót hozzá, nade lássuk csak... telepítés... NEM!!!! NEM MEGY A CD! Olvashatatlan lemezt adtak... már az fura volt, hogy egyenletlenül van megírva a korong... total commanderben is megpróbáltam felmásolni winyóra egy az egyben, megakadt... file olvashatatlan rajta... na Qannya... gyorsan netről leszedek egy netet, illetve csak szándékoztam, természetesen a netes driver elévült, nem működik a frissített XP-n... Mit tegyek????? Vigyem vissza és vágjam hozzájuk??? Vigyek magammal fogyasztóvédelmiseket??? Eleve már az felbosszantott, hogy új áron adták az összetapogatott használt ketyerét, jó mondjuk ezt kicserélték "tisztára". Annak tényleg érintetlen csomagolásban volt még az USB kábele is. Arról elhittem, hogy új, nade nem megy!!! CD-je használhatatlan, netes drivere elavult, azt mondja a windowsomnak újabbja van, a lejátszó programot meg nem lehet feltelepíteni....
Segítsetek kérlek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ubuntu Linux
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Apple Watch Series 11 46mm GPS + Cellular Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest