Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
buherka #1686 üzenetére
SLI megy. Játékban egy rövid idő után vagy kékhalál volt rosszabb esetben nvakármi.sys-re hivatkozva vagy simán elkezdett villódzni a kép (ekkora kaptam azt a híres nvlddmkm képernyőillesztő nem válaszolt, aztán helyreállt üzenetet a tálcán) majd visszajött és ment tovább, de van, hogy nem megy, hanem fekete ablak, Ctrl+Alt+Del-lel ki tudok lépni a játékból.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
buherka #1682 üzenetére
csak azért kérdezem, mert jelenleg össze-vissza szívunk 3D-ben egy MSI P7N SLI Platinummal (750i SLI) és két XFX 9600GT-vel
Szokásos nvlddmkm driver-szerű probléma...Két konfig is így épül fel, egyikben E6850, másikban E8200 van. BIOS legújabb, VGA driverből már 4-et is kipróbáltunk
-
Alvin_ti4200
félisten
használ valaki ebben a lapban 45 nm-es procit (konkrétan E8200)? Tovább megyek, használ valaki 9600GT SLI-t szintén ebben a lapban?
-
Alvin_ti4200
félisten
áh, hagyjuk köszi. Az én procim 1,38V-tal tudja stabilan a 3400-at, de látom ezt ebben a lapban esélytelen lesz elérni. Ráadásul 1,5V-os VTT meg NB chipsettől én fosnék hosszútávon
375-ös FSB-n teljesen stabil a 15-ös gyári BIOS-szal alapfeszen (bár még annyit se kap, 1.27V).
-
Alvin_ti4200
félisten
nekem se jött össze semmi normális tuning a modbios-szal, úgyhogy visszatettem az utolsó hivatalosat és most megy a 375-ös FSB teszt (elvileg ez az uccsó stabil FSB a gyári BIOS-okkal, meglátjuk). Esetleg van valakinek tapasztalata, hogy 375-ös FSB-hez mekkora feszek kellenek (VTT, NB)? Én 1,43-ra lőttem mindkettőt, de remélem, hogy mennek kisebb feszkóval is
-
Alvin_ti4200
félisten
Ébresztő, itten vagyok friss infókkal
E6750 és 4x1 GB tuningocska
Kérdés: a 14-es modbiost honnan tudom letölteni? 15-ös hivatalost használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest