- Milyen okostelefont vegyek?
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-royalflush-
tag
remélem nekem a jobbfajta procim van,alapfeszen birja a 1700 as fsb-t..ez azért nem rosz igaz???
-
-royalflush-
tag
válasz
buherka #1311 üzenetére
hát igen ahogy elnézem nem egyedi eset.....
azért kiváncsi lennék vannak e mágnesesen árnyékolva a Hangfalak.....
talán az elektonikát kéne leárnyékolni valami rá illő fém dobozkával,csak nemtudom mennyire kivitelezhető ez garancia vesztés nélkül.....amugy szerelhető,szétszedhető a mélyláda?
-
-royalflush-
tag
szép estet
z5500
FTC teljesítmény: 505 Watt (efektív) 8 ohm 100 Hz-en, 10% teljes harmonikus torzítás mellett
Összesített csúcsteljesítmény: 1010 W(erre azért kiváncsi lennék)
Maximális hangnyomásszint: 115 dB
Erősítő: nagy kapacitású, analóg, ultralineáris
Frekvenciaátvitel: 33 Hz — 20 kHz -
-royalflush-
tag
-
-royalflush-
tag
válasz
buherka #1293 üzenetére
hmm...ez érdekes.
...ha belegondolsz jol jártál,kaptál egy hanfalszettet meg egy rádiót is...
viszont pofásan néz ki ez a X530 ...
hát tényleg elég gyenge h fél méter és nincs jel....gondolom nem azért mert le van merülve....hát igen 8k ér elvárna az ember 2-3 métert cserébe....ez igaz
tudom h kényelmesebb a vezetéknélküli cumo,de nekem minden vezetékes nem véletlen,nekem is volt cordless logitech bill egér kombóm,de mindig akkor merült le amikor nem kellett volna,szal maradok a vezetékesnél,egy G9 es egeret szeretnék még....persze ez a saját véleményem
-
-royalflush-
tag
válasz
buherka #1289 üzenetére
ja a jo kis videoton,az szo szerint durrant
néha azért megvadulok,berakok egy kis KORN-t vagy MassiveAttack-et és menekülnek még a kutyáim ishát igen ezek a beépített hangrendszerek több mint gyengék....nem is értem h merik ráírni h sorrund meg mittudomén,2 hangszóróbol ami kijön max tér hatás,de semmikép nem hangzás
az kell bizony külön erölködö hagfalakkal,rezgéselnyelő tüskéken állva
-
-royalflush-
tag
-
-royalflush-
tag
-
-royalflush-
tag
-
-royalflush-
tag
-
-royalflush-
tag
helloka
sztem jo választás lesz a kis fatal1ty,jo stabil kis deszka
viszont a csendességről ...hát anyit h ennek az alaplapnak azért combos hűtés kell,NB hajlamos melegedni,szal erre mindenképp figyelj oda majd,ha van lehetőséged az oldalsó ventit ,mindenképp rakj a házba h nyomja a hűvös levegőt rá.....mégegyszer grat a lapocskádhoz,Üdv a klubban
-
-royalflush-
tag
válasz
buherka #1202 üzenetére
a fő baj h tényleg semmi adat nem szerepelt a termékről,sehol....)coolink)...mostmár lehet van ,nemtudom nem is érdekel.....az ár miatt akartam ezt venni mert az baráti volt......
én is át szoktam nézni álltalába de ott ez valahogy eszembe se jutott,hisz azt mondta h jo lesz.......ezekután én is ezt fogom csinálni ha tetszik ha nem h kipakolom és tüzetesen átnézem....
-
-royalflush-
tag
annyi csak hogy kértem egy tápot amiér valoban fel is hivtak másnap,eddig rendbe volt....
kérdeztem boltba h ugye van rajta 8 pines cpu csati a ficko állitotta hogy van és jo lessz,a laphoz,vásárlás előtt utánnanéztem a gyári oldalon és nem üzemelt és náluk se voltak paraméterek leirva szal hittem nekik.....hazaértem kibontottam és nem volt 8 pines csti seholse rajta,rá 1 orára felhivtam őket h cseréljék vissz és veszek egy drágább tápot amin van ami nekem kell,és elutasitolag rámförmedtek h mért nem néztem utánna rendessen,és h az itt dolgozoknak nem dolga a szakmai kérdések megválaszolása,de hisz ők mondták h jo,na mind1......a legnagyobb problémájuk a leszedett védőfólia volt,huuu h azt most h rakják vissza meg minden,meg h ez nem garanciális dolog,sírtak ríttak és végül azt mondták h nem cserélik vissza pedig levásároltam volna ,sőt többet hagytam volna ott....na erről ennyit,szarrágo himihumi brigád,nagyon nem szinpatikusak....de lehet csak velem történt ez meg,és mindenki elégedett,bár hallottam már garis problémákrol náluk..........ja és nem 20-30 ezret hagytam már ott náluk hanem jóval többet ......én többet ott semmit.......ez az én véleményem
igaz h elég olcsóak az áraik de azt a pár száz forint többletet megér nekem egy Aqua computer simán,sokkal barátságosabb brigád.........
ennyi -
-royalflush-
tag
válasz
buherka #1178 üzenetére
viszont az állványosfuro,egy pirospont
igazábol ki lehet furni ,vágni viz nélkül is de nagyon könnyen elrepedhet,a védőfolia lehet hülyén hangzik de minimális kenést ad az anyagnak,vágás közben,a furat meg ha locsolod szinte felpolírozodik,a belső fele,ennek leginkább led beépítésénél van jelentőssége meg ha persze szép furat kell........
hát a felex nagyon barbár erre a célra,de ezekszerint működik
asztalifűrész vagy dekopír fürész,sűrű fogazású közepes fordulat
hajlamos felhabosodni ha sokáig eggy helyen tartod a dekopírt,80-100 fok körül lágyul,olvadáspontja 130-140 fok....
na jo nem offolok tovább -
-royalflush-
tag
válasz
buherka #1155 üzenetére
a plexit soha ne takaritsátok száraz rongyal,mert csak rosszabb lesz.
mert ugye alapbol is vonza a port,ezért mindig nedvesen,szappanosvizzel,vagy direkt plekó tisztito folyadékkal,ajánlatos tisztitani...
állatalában UV állo de ha sokat van napnak kitéve hajlamos besárgulni ....
ha nagy igénybevételnek van kitéve estleg oda inkább polikarbonátot javaslok,törhetetlen ugyanugy viztiszta és kellő vastagságba akár golyoállo is lehet -
-royalflush-
tag
válasz
buherka #1155 üzenetére
igen tudok minden mennyiségben,talán kicsit olcsobban is
mond meg a vastagságot ,színt,és h mire kell és elintézzük!
1mm-töl egészen 25mm-ig választhatsz......
ha szines kell azt rendelni kell,és sajnos az csak táblára megy(3000x2100mm)
a legelterjettebb a viztiszta,opál,bronz szin ezekből van kis darab is akár.......
ezek RÖHM termékek(made in germany) -
-royalflush-
tag
ja és TAG lettem az előbb
-
-royalflush-
tag
ha vigyázol rá nem karcolodik,legalábbis sokáig szép marad.......
van kifejezetten plexi felületekre,tisztitoszer,puha rongyal finoman áttörlöd és taszitja a port és foltmentesen tisztít....
igazábol ezzel kell tisztitani.
ha már nagyon karcos van rá polirpaszta amivel még orvosolhato kissebb nagyobb karcok,finom polirkorongal meguzni.....ha bármi kérdésetek van plexivel ,polocarbonattal kapcsolatba szivesen segítek...
régen plexivel foglalkoztam... -
-royalflush-
tag
kedves Buherka kolega,sikerült szereznem GT matricát
-
-royalflush-
tag
láttam egy ilyet
-
-royalflush-
tag
válasz
tigerscorpio #1126 üzenetére
helloka
johogy érdekel h vagy e !!!! -
-royalflush-
tag
válasz
buherka #1123 üzenetére
uhh hát ez tényleg elég ratyin néz ki....asszem minél hamarabb bevásárolok mx2 böl,és ujjrakrémezem
énis azért vettem ezt mert nekem ez a lap tetszik a legjobban a palettán,meghát az Nforce chipst,meg nekem előbb volt meg a 2 vga-m mint a lapom ,nekem csak sli jöhetett szoba....ezért lett a kis fatal1tym amit nem bántam meg......nekem mindenem SATA2"-es,vinyo,dvd,még a tápcsatik is
forumtesó ezt a képet te készítetted??
-
-royalflush-
tag
válasz
tigerscorpio #1106 üzenetére
neked is szép napot
-
-royalflush-
tag
válasz
buherka #1089 üzenetére
hát örülök h vannak, akik értékelik az ilyesmiket
a csőszettről ,hát francesco féle acél....igazábol ezt nem tudom...
ami sztem nagyon jo dolog h az egész fényezés alá van cromozva full az egész váz....ez azt jelenti ha még vigyázol is rá h'' Őrök élet plussz egy nap'' amit kibir.....nagyon szeretem a régi országutikat pl,pinarello,colnago,basso....régen tudtak vázat csinálni... -
-royalflush-
tag
-
-
-royalflush-
tag
fel akartam ma menni a hegyekbe gurulni...de kb olyan idő van pesten h a szomszéd 8 méteres ezüstfenyőjét gyökerstűl tépte ki a szél,nagyon durva.......
-
-royalflush-
tag
válasz
buherka #1066 üzenetére
aha értem..remélem nem sarkazom le,csináltam már ilyesmiket,ugyanis elektromüszerész vagyok valahol
csak azon gondolkozom lehet addig nem kéne baxtatnom,mig nincs meg nekem is a pasztám ,h egyből be is tudnám kenni
más:
a nemrég jártam különböző topikokban és egyből rámförmedtek h huuu ez off meg mittudoménitt mérnem szol be senki közületek?
komolyan mondom ez a legjobb topik,tiszteletem az összes itt lakónak
-
-royalflush-
tag
válasz
tigerscorpio #1062 üzenetére
amugy sztetek mennyit birnak a chipek,hány fokot tartosan max?
-
-royalflush-
tag
válasz
tigerscorpio #1052 üzenetére
huu tesa azért az kicsit hardcore érték...nem?és ha megérinted mit tapasztalsz?
-
-royalflush-
tag
válasz
buherka #1049 üzenetére
na látod ez egy érdekes dolog,rárakom az ujjam és nem ugy veszem észre h nagyon irreálisan meleg lenne.sőt néha kifejezetten hüvös
....lehet mérési hiba??
haveromnak van hömérös szenzoros műszere lehet azzal kéne rámérni.....
és a legujjabb everest ultimate full-t használom.....rgebbi everest mutatott hihetetlen értékeket...pl proc 13 fok -
-royalflush-
tag
válasz
tigerscorpio #1026 üzenetére
ja lehet
erre még nem is gondoltam.....
-
-royalflush-
tag
a cpu-nak 8 pines csatija van nektek???(táp)
-
-royalflush-
tag
válasz
buherka #1005 üzenetére
igen a lap rendbe van,azon kivül h még mindég elég meleg az NB....de már dolgozom egy kifinomultabb hűtési technikán
egy negativ dolgot tudnék még említeni h az alaplapi venti vezérlés,nem veszi vissza a fordulatot rendessen,csak kis idő mulva....nemtudom ez mért lehet....
az igen 12 év az sok idő,dehát ezt várjuk egy Marzo villátol...
mondjuk nekem már sikerült eltörnöm egy Z1 freeride-ot,kitörtem vállbol mindkét száratlehet a helytelen használat miatt ,nem birta annyira a dirt-öt,remélem a siver sc,többet fog birni,jo masziv a vaáll becsuszo minden.....majd kiderül
-
-royalflush-
tag
viszont hosszutávon,terepen odevernél az nem kétség.aszfalton birom mert országutimon egy áttétel(52-16 áttételbe ,ha ez mond velemit
)van,és azt szoktam pörgetni azéé
....van h megyünk pl csoványosra és helyenként toljuk(mert nem birunk feltekerni) és a cc-sek elhuznak mellettünk felfele,azon mindig kiakadok
-
-royalflush-
tag
nemmondod,bringás tesó!!!!!!!!!!
nekem van országutim meg montim is,most raktam össze a gt-t marzo siver SC-vel,205-ös hayes fékekkel,Race Face kiegészítőkkel..én inkább dirt,freeride.....a cc-seknek full respect,kemények vagytok
nagyon jo lenne a matrica,nem kapok sehol....ha rég bringázol akkor tudod milyen a sima régi klasszikus GT felirat....olyan kéne.......
ha tudnál segíteni nagyon megköszönném
amugy ez egy GT Ruckus váz,a bordofeliratos nálunk nem árulták ezt a tipust -
-royalflush-
tag
válasz
tigerscorpio #977 üzenetére
a hesztőtrafónak mi a szerepe?
ez ugye nem számít offnak??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parfüm topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konteó topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrotik routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest