- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
Szóval itt azért lehhet még valami furfang....
Khm. Akkor kiszámíthatóan jó a cucc, ha a két proci egyforma. Én is hajtottam már slotos lap egyik slotjában 500-as slotos PIII-at, a másikban 666-os 133-as FC-PGA PIII-at átalakítóban, downclockolva, meg volt már 1M és 256k PProm is egymás mellett dualban, de ettől még ez nem standard, hanem mázli.
Legalább egy próba erejéig keríts két egyforma procit.
Ui.: és próbáld ki az egyprocis menetet mindkét foglalatban.
[Szerkesztve] -
retes
aktív tag
De mondjuk most kaptam az infót, hogy elég ha a stepping megegyezik szóval ettől még mennie kéne, nem egy dual gépet látott barátom mondta. Szóval itt azért lehhet még valami furfang....
[Szerkesztve] -
retes
aktív tag
No bocsi, hogy csak most reagálok rá. Valóban igazad van csak az agyam nem nagyon sikerült használni... Köszi a helpet most épp vadászok akinek esetleg van 2 ugyanolyan procija és p3 és esetleg max 1GHz-essek akkor lehhet, hogy érdekelne a téma....
Azért ha van előrelépés esetleg beröfentettem, akkor írjak valami tesztet?
Köszi az eddigi segítségeket!
Retes -
retes
aktív tag
No hát közbe utánaérdeklődtem, hogy az EB az azt jelenti, hogy 133 és a sima csak 100... vagyis valóban semmi gáz mert tényleg beszoptam
Többi szám:
3117a013-0376 sl4cd ez a sima
l039a765-0099 sl4mb ez meg az EB-s
[Szerkesztve] -
retes
aktív tag
Pfff most látom csak, hogy az egyik proci az 800/256/133/1,7v
a másik meg 800EB/256/133/1,7v
Mi a francot jelent az az eb????? -
retes
aktív tag
400as codegen tudom nem a legjobb... Mondjuk másik vadanat új 500assal sem mennt...
-
retes
aktív tag
én leírok neked minde betőt a procikról csak azt mond meg, hogy mi a fenének ha volt már mikor együtt mennt a 2ő?
A nagy kérdés az, hogy van e valami hardveres akármilyen dolog ami meghatározza a lapon, hogy mots csak 1 vagy 2 proci menjen... -
retes
aktív tag
Mondom úgy vette a gépet egy barátom, hogy mind a 2 proci mennt együtt, minden megegyezik a 2 procin!!!!
-
retes
aktív tag
Nem annó mennt minnd a kettő együtt ebben a lapban, csak ki lett szedve az egyik... PIII 800 mind a 2ő proci!!!
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy nagyon nagy bajom! Adott egy ABIT-VP6 alaplap dual p3as. No az a nagy baj, hogy egy egy procival csodálatossan megy, de ha a 2 proci egyszerre van benne akkor nem indul be! Utánaolvastam a manuálba, és tudom, hogy a 2 procinak tökéletessen meg kell egyeznie és ez a kritérium telljesül is, ellenben hiába minden, ha nem indul el a 2ő együtt.
Mindenki segítségét előre is köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- ASUS H110M-A/M.2 LGA 1151 alaplap
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest