Hirdetés
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Redmi Note 9 - azt nyújtja, amit ígér
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz blueMerle #22 üzenetére
Régesrég kijött a frissítés rá.
Sőt ebben a listában is szerepel, ezt fentebb írtam is. ( Xiaomi Civi 2 - Xiaomi 13 Lite)
Mi volt a panasz?
"És megteszik hogy le se szarják, mert nem adtak el belőle sokat, a tulajdonosok kevesen vannak, senkit sem érdekel, ha kiabálnak."
Mivel a Civi 2-esből sok elment Kínában és a Xiaomi 13 Lite meg ugyanaz a készülék, így update is érkezett rá.
2 havonta van rá update jelenleg.
A topicjában akkor megírták neked, de ez nem romolgatás, hanem ha nem jön le OTA-n, akkor letöltöd, és frissíted... [link]
Legutóbbi update augusztusi, tehát hamarosan jön a következő is.
Az EEA rom is egyidős ezzel. Mi a gond akkor végülis? Mivel ásta el magát nálad? a 2 havi update-tel?
És még Android 15 is jön rá. Így a 3 főverzió frissítés biztosan meglesz a Xiaomi 13 Lite-ra.Végignéztem az EEA rom frissítési listáját, de 2 havonta érkezett update, sőt volt hogy havonta...
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Bizonyára igy van a trendi modelljeikkel, amikből sokat eladtak. A 14-es Droid nem tudom, hogy egyáltalán már kijött-e hivatalosan a Xiaomi 13 Lite-ra, én eladtam még májusban... És megteszik hogy le se szarják, mert nem adtak el belőle sokat, a tulajdonosok kevesen vannak, senkit sem érdekel, ha kiabálnak. Szóval nálam ez a gyártó örökre elásta magát ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
Hiányolom a listáról a Xiaomi Pad 6-ot.
-
pcnet
addikt
Nekem 1.0 8.0 UMRMIXM verzió van fent, Gshoopers vásárlás és auguszzus 1. a biztonsági frissítés. De a topicjában nemrég (talán egy hete?) írta valaki, hogy kapott frissítést. Hozzám még nem érkezett meg.
Szerk: Kollégának 26-án érkezett az 1.0.11.0. ugyan erre a rom verzióra ami nekem is fent van. Próbálkozok régió váltással, hátha...
Ja és köszönöm szépen az infót!
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
pcnet
addikt
Poco F5-re is várható szerintetek? Vagy az már "elavult"?
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Graphics
Jómunkásember
válasz pauliboy23 #14 üzenetére
Megvan már. , köszi.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz janeszgol #11 üzenetére
Miért hülyeség, ha például a kínai kiadás itthon nem kapható? ( Redmi Turbo 3) ( Poco F6 elérhető volt viszont és Globál modell)
Vagy ki írta, hogy amiatt vett Poco-t?
Ja pusszycat írta, nos peridot kódnév alatt szeptemberi frissítés van rá.
Tehát frissül. Szerintem mégsem hülyeség.
Sőt a már hamarosan kint az újabb frissítés. [link]
Havonta jön .
Mindig érdemes egy állítás előtt utánanézni ennek is.Mondtam, írtam, egy rakás modell nem Redmi néven jelenik meg nálunk, hanem Poco néven.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Ezen modellek egy részének van Poco megfelelője is.
( Amit Te hiányolsz, az F6 ugye az Redmi Turbo 3, épp nem szerepel a listán )
@janeszgol: Ez amúgy le van írva valahol, mert nem igazán tapasztalok hátrányt frissítés tekintetében.
Bocsi, nem fogok ezzel egyetérteni, mert a Poco modellek javarésze Redmi néven is megtalálható, így ez az elmélet szerintem meg is dőlt.
Redmi 13C - Poco C65
Redmi Note 13R - Poco M6 Plus
Redmi Note 13 Pro 5G - Poco X6 5G
Redmi K70E - Poco X6 Pro
Redmi K60 Ultra - Xiaomi 13T
Redmi K70 - Poco F6 Pro
Xiaomi Civi 2 - Xiaomi 13 Lite
Redmi K60 Ultra - Xiaomi 13T ProA többit meg itt megtalálod: Azonos kódnévvel ellátott telefonok azonos szoftvert kapnak legtöbbször
Így ezek frissítése késlekedni nem fog, csak nincs külön említve.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Luck Dragon #5 üzenetére
Főleg a frissítések miatt vettem meg a Poco F6-ot, a másik is makulátlan volt amit váltot.
Amúgy van egy Samsung Wave S8500 (Bada) telefonom is ami 14 éves, tökéletes állapotban, karcmentes és az akkuja tovább tart mint itt bármelyik új telefonnak. (normál akkus telefonnak) Szóval egy telefon jól bírja főleg ha nem használják.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
ItsNotReal
újonc
Tyuhú, már alig várom 🤩
Imádom a nagyobb frissítéseket 😍
Nem mindig jók, de nem baj 😆
Szerintem a Redmi K70 szériával megegyező Poco-k is így kapják majd meg. I guess. -
Próbálok idézni a cikkből .
“Bár egyelőre csak tippeket hallani róla,”
” Xiaomi az eseményt, tucatnyi Xiaomi és Redmi telefon HyperOS 2.0 szoftverkódja kiszivárgot“Ettől függetlenül a láthatatlan lista tartalmazhat Poco-t , csak még nem derült rá fény .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Hol vannak a Poco-k, egyet sem láttam?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
janeszgol
félisten
Az egyszerűbb beállitásoknak örülök, ha az nagyon alaposan megtervezett és észszerű is.
A több virtuális ram hidegen hagy, mivel mindig kikapcsolom. -
MODERÁTOR
Hajrá-hajrá!
Xiaomi 13T
-
enginev3.0
félisten
UP nagyon jó hogy a gyártók végre ráfeküdtek a szoftverre
Bár a 7 éves frissítésekkel szkeptikus vagyok, 5 év után simán benyöghetik hogy a hardver miatt már nem lehetséges a további frissítés, mondjuk engem ez nem érint 2-3 évente azért próbálok telefont cserélniA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest