- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilua
senior tag
válasz
-Skylake- #22 üzenetére
Meglátjuk a első véleményeket. Ha igaz kb olyan jelentőségű mint az első iPhone, és akkor jópár év múlva veszem is a Xiaomi/Huawei/Oppo visiont párszáz ezerért.
Addig meg irigységbõl szidom a sznobokat aki ezt megveszi ennyiért, aki meg kevesebb pénzből veszi meg "mert kell neki" azt lehülyézem (nem)
-
kilua
senior tag
Hát én nem is tudom, bárhol bármikor előhúzokva zsebemből egy mozivásznat, ha elég kényelmes/minőségi lehet megéri, de ja ezt lehet a konkurencia is tudja harmadáron.
De vajon ugyanilyen kényelmesen hogy az embernek sohasem kell többé se tv, se tablet mert mindkettőnél több és jobb? Na ez az, itt jön a márka hírneve ha apple biztos jó, a többi lehet hogy nem annyira. És ennek kérik meg az árát nagyon. (bár részemről a Xiaominak is hasonló hírnevet keltenék, én Xiaomi termékben még nem csalódtam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen monitort vegyek?
- Napelem
- Légies iPhone halvány színei
- Ashes of Creation (MMO)
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest