- Android szakmai topik
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- One mobilszolgáltatások
- Nem hajlítható hajlíthatóval készül a Huawei
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
én debrecenben csaptam egy kört előző hétvégén, de azt kell mondjam, nem lettem okosabb....ugyanolyan komfortérzetem volt egy 150k forintos székben, mint egy 30k forintosban. vagy inkább ugyanúgy nem volt meg....
bár őszintén szólva ezidáig sosem nézegettem egy szék paramétereit, mert nem érdekelt. valószínűleg ez is közrejátszik

Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Véred is megfagy majd: Teszteltük a Reanimalt
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Mesterséges intelligencia topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Android szakmai topik
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

LLKobe