Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddsteel
senior tag
Hali, na vettem én is egy Ikea Markust. Az akciós ára ellenére elég kényelmes is, nekem plusz pont a szövet ülőlap rész (a háló nem vágja a seggem) viszont a háttámla, ahol szellőzni kell, ott meg hálós, szóval jól kitalálták ezt. Ahogy írtátok is, ha befixálod a hintát (én beállítom majdnem függőlegesre, aztán fikálom, mert eléggé erősen tol előre a hinta, szinte nyomnom kell, hogy ne toljon teljesen előre), akkor ha erősen hátranyomom magam, akkor kottyan a mechanika. Ez ilyen sztem, egyáltalán nem zavaró. Egyetlen engatívum a fix kartámasz, akár egy 10essel is fizettem volna többet, ha állítható.De mindegy, végülis így is jó. Alapvetően nagyon meg vagyok vele elégedve ezért az árért. Hónap végéig akciós, ha jól tudom. Voltak 50-60 ezres gamer székeim, még AKRacing is, semmivel sem találom kényelmetlenebbnek ezeket. Sőt, mindegyikből hiányoltam a szövet ülőlapot. Szerencsére mindet árában adtam el. Ez remélem most marad egy darabig.
Új hozzászólás Aktív témák
- PLC programozás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Villanyszerelés
- One mobilszolgáltatások
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LLKobe