Hirdetés

Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GhostRider93

tag

válasz doooo #26 üzenetére

Igen .Az optimalizálás a lényeg . Amiben messze sokkal jobb az Apple és nem azért mert annyi tőke vagy mérnök áll rendelkezésre hanem mert a fejlesztőknek nem tengernyi telefon típusra és android verzióra kell appot fejleszteni.
    Ez az egyik előny a másik meg hogy a rendszert igazíthatják a saját hardverükhöz és fordítva.
    Nekem rengeteg android telefon volt már évekig a kezemben használtam és csalódtam de szerettem mindet viszont mostmár egy éve iPhone van és tudom hogy soha többé nem fogok Samut vagy bármi mást venni .
    Elcsodálkozom mikor barátom exinos-os Samsung telefonját a kezembe veszem és az enyémmel párhuzamosan megy a Google Maps 3 órája és az ő telefonját szinte meg sem lehet fogni tok nélkül (nem volt napon klímás autóban ) olyan forró míg az enyém tűrhető én meleg tokból kivéve is. Egy elég alap dologról van szó ott van minden telefonon és mégis. A régi Xiaomi (qualcomm 730G ) is tűz forró lett pár óra navi után de YouTube közben is szeretett rendesen melegedni. Nem vagyok hardcore felhasználó de az olyan kis apróságok is mint hogy máig Sony szenzorral dolgozik a legújabb iPhone is ebből kifolyólag nagy eséllyel nem lesz gyárilag problémás . Videó felvétel nem szaggat soha de meg lehetne sorolni amit sokan nem vesznek észre de nekem számít . Amit nem tudok megszokni az a gyári billentyűzet de erőltetem. (Fent van a Gboard is)

[ Szerkesztve ]

R5 2600@4Ghz 80W , B450M Pro4, DDR4 16GB 3200MHz cl14 B-die, Hellhound 6700XT 12GB

Új hozzászólás Aktív témák