- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
A válasz: 42
-
-
cat-grep-while trióból érkező kimeneteket hogyan tudom egymás mellé kiiratni?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Votyesz13 #628 üzenetére
Én nem tudom, hogyan tanítanak az egyetemeken, de nem is nagyon érdekel. Az internet elég jó forrás, de azért valamit tegyetek már a feladatok megoldása érdekében, ne csak másoktól várjátok a sült galambot. Az nem okés, hogy bevágjátok az egész feladatot és mások oldják meg helyettetek.
-
Tudod, ez azért probléma, mert elvileg azért ültök a padban, hogy odafigyeljetek, mert a tanár elmondja. Felső szinten meg ott vannak a jegyzetek, konzultációk, csak a nem-tisztelt diplomás-palánták ezekre is fütyülnek magasról, csak a bulizás megy. Másik fórumra írt ezzel kapcsolatban vki, aki előadó vmelyik egyetemen és állítása szerint hiába mondja, hogy lehet tőle segítséget kérni, mindenki leszarja, inkább beírja egy fórumra/irc-re a feladatot.
Hát meg a frászt.
Nem kell messzire menni, itt van alább a példa. Én beírtam google-be, hogy awk redirect és már tette is hozzá a többit, első találaton ott a megoldás.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest