Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
maci74
tag
Sziasztok.
Van a 1043v2-es tplinkem mellé egy850re -s repeaterem.erre raktam fel ezta fw-t: openwrt-ar71xx-generic-tl-wa850re-v1-squashfs-factory.
Azota beállitottam rá putty-al jsz.-t,de tovább nem tudtam lépni.
elmagyarázná valaki h. hogyan tovább?Bocs a láma kárdésért,de azthittem ugy megy mint a 1043-nál.
Köszönöm
-
maci74
tag
Üdv!
Segitségeteket,tanácsotokat szeretném kérni.
adott 1 tp-link wr 842nd router,ehhez kábellel csatlakozik 1 asztali gép.ez a kombo az emeleten van.az alsó szinten van 1 TL-WA850RE jelerősítő,ami wifin kapcsolodik a routerhez.Ehhez kapcsolodik 1 samsung tv. ill. 1 Htpc,mindegyik wifivel.
A probléma az lenne.h. az emeleti gépről ha át szeretnék másolni filmet v. zenét a htpc-re akkor iszoyatosan lassan teszi, kb.300-400KB/sec.
A 2gépen win7 van otthoni csoport megosztással.Már probáltam mindent,a routeren most openwrt van,de ezzel sem gyorsabb.
Szerintetek mi lehet a gond?ui.:A tv és az emeleti gépen serviio megosztással a filmek akadásmentesen mennek.
Várom segitő ötleteiteket,köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vargalex