Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
válasz
megema #17550 üzenetére
Pixelmator
Érdemes akciózás esetén vásárolni, elég nagy a támogatottsága, egész kis közösség gyűlt össze a PS-el szembenállva. Én meg vagyok vele elégedve. Vannak hozzá tutorialok is, elég sok, több helyen is.De általánosan ajánlom ezt az oldalt: alternativeto.net (ha alternatívát keresel)
-
Gordiann
őstag
Üdv!
Van még jelenleg működő iWork telepítési kiskapu? Meg lehet szerezni ingyen régebbi Mac gépekre?
-
Gordiann
őstag
Sziasztok!
A Finder Quick Look-al van problémám, beállt egy kb 300x300 pixeles méretre és bármekkora képet vagy más file-t nyitok meg space-el, nem lehet átméretezni az ablakot... korábban is előfordult már, reinstallal oldottam meg, és most megint előjött, nem tudom mi lehet a probléma
Valaki tudja a megoldást?
SZERK: Moutain Lion oprendszer
-
Gordiann
őstag
válasz
Nyugdíjas #6988 üzenetére
Nekem MacBook-om volt, még elég régi széria, és annak nagyon fel tudott pörögni a ventije terhelés után. Gondolom, hogy az alapzaja szinte semmi, de arra lennék kíváncsi, ezeknél az újaknál mennyire van még ez a jelenség...
Most gondolkozok, hogy vagy veszek új házat/tápot a pc-mre/be (mert most ez van mac helyett) halkításhoz, vagy eladom, és inkább egy mac mini, kisebb teljesítménnyel, de halkan, nyugalomban.
Hát nem tudom.....
-
Gordiann
őstag
Sziasztok!
Az új mac mini -vel kapcsolatban kérdezném, hogy:
Mennyire hangos a gép? Venti(k) felpörögnek sokszor használat közben?Köszi
G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPad topik
- Gumi és felni topik
- Windows 10
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Facebook és Messenger
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- I7 8700k Gigabyte Z370P D3 alaplap 16gb ddr4 ram
- Gamer PC - i7-8700K - Z370 - RTX 3060TI - 16GB DDR4 - 240 SSD(ÚJ) - 2TB HDD(ÚJ)
- Intel nuc boxnuc8i3beh2 kis kocka gép eladó
- Gamer PC - i7-9700 - Z390 - RTX 3060TI - 32GB DDR4 - 240 SSD(ÚJ) - 2TB HDD(ÚJ)
- HP EliteDesk 800 G6 Desktop Mini Pc - 10700 (nem a T-s verzió), 2x8GB DDR4, wifi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest