- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya80
tag
nos kiadtam a LANG=hu_HU.UTF-8 parancsot
+ az /etc/profile.d/lang.csh és a lang.sh -ban átírtam az en_US-t hu_HU.UTF-8 -ra most van őű betűm de nincs üöóáé. Lehet a végén puppy lesz vagy anyósnak megmondom ne használjon ékezetes fájlneveket. -
petya80
tag
válasz
sh4d0w #11419 üzenetére
néztem tegnap este ezt a topicot de nem jutottam előbbre.
ha ezt tudnám hova kéne beírnom akkor talán
:
"The simplest solution is to add iocharset=utf8 to the boot parameters."ezt a modult "glibc-i18n-2.11.1-i486-2 " aktívált amúgy.
+ ezt a sciptet "Language-Selection-Tool Slax-6.1.2 " is végigfuttattam de sajna semmi.
Amúgy arch-ot már telepítettem sikerrel, tehát teljesen hülye nem vagyok a dolgokhoz de ez most nem világos
-
petya80
tag
Hello,
Egy SLAX 6.1.2 -vel kapcsolatos kérdésem lenn. Anyós régi gépére telepítettem HDD-re, frankón hasít is csak 1 baj van ami megoldásra vár. A fájlok neveiben a ő, ű betűk helyett ? jelek jelennek meg. Gondolom az utf-8-at kéne beállítanom valahogy. Ehhez kérnék segítséget.
Előre is kösz
Üdv,
Petya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged