- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
derossi
aktív tag
válasz
expression #1637 üzenetére
debianban a synaptic csomagkezelőben a teljes törlés eltávolítja a beállítófájlokat is elvileg.
suséban apt get helyett a yast van(viszont itt nincsenek bent alapban a források) -
derossi
aktív tag
válasz
dr_strange #1571 üzenetére
én a gyári nvidiát próbáltam telepíteni...mert pl süsü 10.1 nek is az kellett a 3D hez..
amugy meg ezt eljátcottam.... -
derossi
aktív tag
telepíteni akartam ubuntura a gyári nvidia drivert,de nem fut le a telepítő mert nem megfelelő a kernel...
-
derossi
aktív tag
fel lehet rakni egyáltalán a suse linux 10.1 re a mercury messengert?
próbáltam a 1709 essel meg 10 essel de nem sikerült egyikkel se..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Túraautó topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest