- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Dißnäëß #30235 üzenetére
A multiboot pendrive-ot azért készítettem, mert szükségem van egy olyan eszközre, ami "kulcsra" készen tartalmaz számomra fontos rendszereket.
Sokat telepítek, emiatt kellett, fent van minden szükséges program, illetve azért SSD-re készült a dolog, mert gyors, és ennyi
A Linux meg érdekességképp kellett rá.
-
-
-
-
-
-
-
Sziasztok!
Ha rossz helyen kérdezek elnézést.
Csináltam egy multiboot pendrive-ot, amin van egy Win10 és két Linux ( Ubuntu és Lubuntu telepítő) illetve egy Active Boot Disk.
Ezt WintoSetupUSB-vel csináltam.
Telepítettem egy Ubuntut egy üres 16GB-os Sandisk SSD-re.
És létrehozott egy GRUB menüt, ahol választási lehetőségeket kínál fel, ezt ismerem is.
Viszont valamiért az utolsó az Windows 10, pedig ilyet nem telepítettem. Kérdés, a GRUB-ot ki tudom kapcsolni , és hogy egyáltalán miért települhetett?
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest