- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
kbalazsa #9172 üzenetére
eloszor akkor teptem a hajam, mikor egy egyszeru csomagtelepitesnel kapasbol a telepitolemezt kerte, tiszta windows
meg volt meg vele par hasonlo kalandom...
aztan ott van a mar emlitett eroszakossag, ami a config file-okat illeti
sajna a megrendelonk ragaszkodik a Susehoz, ugyhogy muszaj idonkent szembesulnom vele -
bambano
titán
válasz
kbalazsa #9152 üzenetére
amennyire én tudom, a dump teljesen rendszerfüggő, tehát ha valamit kiraksz egyik vason, a másikon vagy bejön, vagy nem. Meg az is kérdés, amit kidumpoltál ext2-n, vissza tudod-e tölteni ext3-4-en vagy máson.
Az biztos, hogy amit egy 32 bites linuxon kidumpolsz, azt nem fogod tudni visszatölteni mondjuk egy solarison, ezért én nem használok ilyet soha. Ha olyan mentő cucc kell, ami szabványos kimenetet tol, akkor cpio.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest