Hirdetés
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Ennek az is lehet az oka, hogy a Wi-Fi kártyádhoz nincs firmware, vagy maga a kártya nem támogatja a monitormódot. Nem azt mondom, hogy ez a probléma az esetedben, de esély mindig van rá.
-
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Van ilyen célú speciális linux: KALI
-
Mr Dini
addikt
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Szia!
Rootolt androiddal 2 perc feltörni. Van vmi wepcrack apk, amit csak fel kell tenni, oszt csá.
Amúgy kali linuxon megy az aircrack nálam. Egyszer kipróbáltam otthoni halón, így megmaradt.
Amúgy a monitoring módhoz nem mindegy, h milyen wifi adaptered van.
-
ztsoft
őstag
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Utána nézve, 2.6.31-es kernel volt benne, olyan disztró (Linux) kell, ami ezt a kernel verziót használja. De mint írtam, nem vagyok benne biztos (annó én is kipróbáltam a sajátomon, és működött, de már nem emlékszem pontosan).
Szerk.: Ubuntu 9.10-es volt az utolsó használható, utána kernel szinten csináltak valamit.
-
ztsoft
őstag
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Szia!
Ha jól tudom, akkor az Ubuntu 9.10-es verziójában volt utoljára használható, utána kernel szinten tiltották.
Új hozzászólás Aktív témák
- [K2]: AnyDesk átverés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- E-roller topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest