- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- A OnePlust akarja beelőzni a Realme
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
instantwater #27959 üzenetére
Nem, mert nem komoly tesztelés, csak a kíváncsiságomat elégítem ki. Erre a container ágyúval verébre megoldás. Már működik is, amit akarok, csak ezt a kevés hagyományos memóriát nem tudom visszanyerni. A neten nem találtam keresőzéssel sem semmi használhatót, mindenhol max. csak annyit írnak, amit már úgy is tudok, sync, drop cache, stb..
-
CloZee
aktív tag
válasz
instantwater #20615 üzenetére
Akkor másképp mondom. Jó lenne tisztán visszaadni azokat a tárolókat, amik megfordulnak nálam, ennyi
(#20614) ubyegon2 : Clam kikészített pár hónapja. Hol engedett frissíteni, hol nem illetve a felismerése is elég retek volt. Kétlem hogy 3-4 hónap alatt bármennyit is javult.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3538
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest