- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
"Lehet a gyári csomag nem támogatja a muti kórt."
Eddigi Ubuntukba és Fedorákba támogatta,most direkt szívatnak a fejlesztők vagy mi?"Szerintem ez inkább a lejátszó program sara. Miket használsz?"
VLC,xine,mplayer,totem.
Biztos nem a lejátszó program,mert a VLC 0.9.9-es verziója (Ubuntu 9.10-ben 1.0.2 van) meg használt több magot Ubuntu 8.04-en.Sweet Lou 6: akkor neked is csak egy magon megy,ugyanis a másik magon az a 20-30% az Xorg server miatt van és nekem is váltakozik a két mag között,de az csak amiatt,hogy egyszer az egyik másszor a másik magnak adja a feladatot az ütemező. Egyenlőnek kell lennie a %-oknak nagyjából,nekem régen egyenlőek voltak amikor ment rendesen...
Ezzel meg tudnátok nézni? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Gaming notebook topik
- Star Trek
- Sorozatok
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Mini-ITX
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest