Hirdetés
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
"Lehet a gyári csomag nem támogatja a muti kórt."
Eddigi Ubuntukba és Fedorákba támogatta,most direkt szívatnak a fejlesztők vagy mi?"Szerintem ez inkább a lejátszó program sara. Miket használsz?"
VLC,xine,mplayer,totem.
Biztos nem a lejátszó program,mert a VLC 0.9.9-es verziója (Ubuntu 9.10-ben 1.0.2 van) meg használt több magot Ubuntu 8.04-en.Sweet Lou 6: akkor neked is csak egy magon megy,ugyanis a másik magon az a 20-30% az Xorg server miatt van és nekem is váltakozik a két mag között,de az csak amiatt,hogy egyszer az egyik másszor a másik magnak adja a feladatot az ütemező. Egyenlőnek kell lennie a %-oknak nagyjából,nekem régen egyenlőek voltak amikor ment rendesen...
Ezzel meg tudnátok nézni? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs