Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Rémlett nekem valami ezzel a 6666-os porttal kapcsolatban...
Google első találata: linkSzerintem próbálkozz másik porttal, hátha úgy menni fog.
Előfordulhat, hogy akár a szolgáltató is tilt néhány portot (talán?), mindenesetre érdemes lehet mással is próbálkozni.Kezdetnek szerintem nézd meg az 5900-as portok valamelyikével és ha úgy nincs gond, próbálgass a többi szimpatikus porton, esetleg keresgélj kicsit adatbázisokban az adott portszámot illetően, nehogy véletlenül eltaláld valamelyik trójai vagy egyéb célokra használt portot.
Szerk: Most nézem, nekem ugyanilyen routerem van.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest