Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
lionhearted
üzenetére
27"-on is skáláznék: most 200% (150-175 jobb lenne) , 27"-om meg valahol 125-150% között lenne nekem megfelelő, a 100% ott is túl kicsi lenne. Annál nagyobb monitor meg el sem férne ;-)
Azt, hogy a skálázás nem történik hardveresen nyorsítottan hogy érted? 100%-on sem az igazi, messze nem: pl. a laptopomon 100%-on eszi a procit egy videó, de ha jól emlékszem az asztali gépen is elég erősen hajtja a 6 magot, még ha nem is annyira, mint 200%-on.
Akkor szerinted KDE- próbáljak inkább? Régen azt használtam (10-15 éve) , de valahogy az újdonságait nem szerettem, váltottam... Nem szeretem én már a változásokat ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Okos Otthon / Smart Home
- Suzuki topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Mikrotik routerek
- Alkoholista nevelde
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi