- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
vargalex #29516 üzenetére
Persze, azt az egyet ismerik. Azt hiszik, hogy a disztrok full más oprendszerek, mert máshogy néz ki, fingja nincs róla, hogy max. a csomagkezelő a más meg kicsit át van gányolva néhány konfigurációs rész-felület
Tőlem pénteken kértem új VM -et, kifejezetten csakis Ubuntu Server jó. Felhívom, hogy hát mióta idekerültem igyekszem kialakítani valami ökoszisztémát, indokolt, hogy csak Ubuntu jó? - Hát ők megnézték és az támogatja a Dockert meg visszafele is és ők Dockerezni akarnak ezért Ubuntu kell.Mondtam, hogy jól van, akkor kaptok egy szép SLES -t előtelepítve konfigolva saltstack, docker, compose aztán ha az általatok ismert 5 parancs közül egy nem egyezik meg inkább segítek szívesen
Ennél már csak az fájdalmasabb, amikor bármi másra használnak windows servert, mint a buta-user (gonosz vagyok, de értsd: office-böngésző-levelező bajnok) active directory domain controlnak. Arra jó, minden másra teljesen alkalmatlan
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest