Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Jester01
üzenetére
Ezek univerzális házak, működnie kell szinte akármilyen SATA HDD/SSD-vel. Ha nem, akkor ott valami a partícióval nem ok. Formáztam én a fenti példánál mind2 rendszeren, NTFS / Ext4 fájlrendszerre, partíciós táblát is hoztam létre mindkettőn, de a felismeréssel és működéssel nem volt gond Linux alatt sem. Illetve olyan még elő szokott fordulni, hogy a máshol (pl. gépben SATA-n) inicializált és formázott meghajtót bizonyos házak nem kezelik megfelelően, leginkább GPT-nél. Ezért szokták javasolni a külső házban való partícionálást.
Sok infót viszont nem adtál meg, hogy pontosan mi van rajta, milyen fájlrendszer, mivel formázva, milyen SSD + ház stb.? Az új adatokból azért látszik, hogy egy 256 GB OCZ Vertex 4 SSD és a VID-PID alapján vsz egy JMicron vezérlős dual-bay rack / HDD dokkoló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest