Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Gear S3 - második kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Röviden: Debian stable friss install, 3 HDD, mdadm soft raid 5 és a 3 HDD 2mp-enként seekelt egyet folyamatosan, idle módban is. LED lámpa villogott, tehát HDD hiba vagy vezérlés kizárva, vmit az OS írt rá folyton. Tippeltem már mindenre, végül kifogytam az ötletekből és átálltam btrfs-re, azzal nincs is semmi, full csend van, ha nem tölt a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- sziku69: Szólánc.
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZIDOO médialejátszók
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Gear S3 - második kör
- Kuponkunyeráló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő