- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bluetooth-headsetekről általában
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Jester01 #18565 üzenetére
Sajnos vannak sebességbeli problémák is - tudnia kell bizonyos műveleteknek időkorláton belül lefutni, különben az egész elképzelésem kuka. Sem valós fizikai eszköz, sem network socket nincsenek most játékban. (Egyébként lenne network block device.) Driverhez szorosan kötött memory device jöhet csak szóba.
A fuse érdekesnek tűnik, de amit eddig találtam róla, ez csak file szinten tud kötni. Nekem szektor szinten kellene ugyanez. A g_file_storage-ot ha file szinten kötöd, akkor az usb túloldalán is olyan driver kell hozzá. Nem olyan driverrel van szerelve az usb túloldala, és azon nem tudok változtatni. Block device kell. A neten fellelt cikkek szerint olyan változata nem létezik.
Ha ezek voltak a kész megoldás lehetőségeim, akkor pont ott vagyok, amitől féltem. Ha kernel driver szintjén futtatok mindent, akkor egybe kell gyógyítanom egy block device-t, egy karakteres device-t, legalább 150 megabyte-nyi kernel memóriát, szükségem lesz az aszinkron timer supportra, és persze thread safe meg az általános kernel driver-ekre vonatkozó játékszabályok. A legátfogóbb doksi, amit fellelni tudtam, valami 2.2.15 időkből való. A kernelem 3.8.x mainline. Valami tipp kellene erről.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest