- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzx
senior tag
Hopp! Probléma van. A Synaptic hibát jelez mindkét player installálása helyett! Így megpróbáltam webről, az egyikőtök által megadott linkről a gnash-t, azonban nem tudom, hogyan kell installálni. A weboldalon belül ezt találtam letöltési linkként:
legújabb béta
->
ftp://ftp.gnu.org/pub/gnu/gnash/0.8.9
Letöltöttem ezt a négy file-t, ebből ugyebár kettő: kicsomagolandó. Utána mit kell tenni? Próbáltam többféle indítható file-t startolni, de semmi reakció, ill. egyik esetén hosszú perceken át fil-e okat hozott létre, mást nem tett... alig tudtam leállítani..
Tehát hogyan installáljam innen a gnash-t?
És miért jelez hibát a Synaptic-om ezekre?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bestbuy játékok
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest