- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
udvarit
csendes tag
válasz
abw6291
üzenetére
Nekem out of the box élményre tetszett a Zorin OS. Ez lényegében egy tovább finomított Ubuntu LTS. Mély tapasztalatom nincs vele, egy laptopon használtam régi játékok futtatásához Wine-nal, majd később Heroic Launcherrel. Én szeretem a hagyományos desktop paradigmát, és ez még a többinél is kimondottabban arra épül, mert a Windows-ról való váltás megkönnyítése az egyik fő céljuk.
Játék és általános felhasználásra pedig Debian Stable-t használok, KDE-vel. Szerintem egyáltalán nem buheráltam, legfeljebb néhány dolgot testreszabtam, de azt is GUIval, és évek óta jól elvagyok vele. Amelyik szoftver nem elég friss a repójában, azt FlatPak-ként használom. Furcsaságok voltak vele random, de nem több, mint amit a Windows munkagépemen tapasztalok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Projektor topic
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - AKCIÓ
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest