- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Mobil flották
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
udvarit
csendes tag
válasz
abw6291
üzenetére
Nekem out of the box élményre tetszett a Zorin OS. Ez lényegében egy tovább finomított Ubuntu LTS. Mély tapasztalatom nincs vele, egy laptopon használtam régi játékok futtatásához Wine-nal, majd később Heroic Launcherrel. Én szeretem a hagyományos desktop paradigmát, és ez még a többinél is kimondottabban arra épül, mert a Windows-ról való váltás megkönnyítése az egyik fő céljuk.
Játék és általános felhasználásra pedig Debian Stable-t használok, KDE-vel. Szerintem egyáltalán nem buheráltam, legfeljebb néhány dolgot testreszabtam, de azt is GUIval, és évek óta jól elvagyok vele. Amelyik szoftver nem elég friss a repójában, azt FlatPak-ként használom. Furcsaságok voltak vele random, de nem több, mint amit a Windows munkagépemen tapasztalok.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- iPhone X 64Gb akku 100%
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest