- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Vagy fogom (esetleg buildelem) a kernelt és az aktuális ubuntu armv7 csomagokat bekötöm hozzá. Pár éve amikor amazon felhőben futtattam gépeket és nem lehetett még saját kernelt használni, akkor csináltam már hasonlót. Persze a videogyorsítás és hasonlók felejtősek, amíg nincsen kifejezetten ehhez buildelt driver vagy forrás. A fejlesztő srác állítólag hónapok óta "debuggolja a malit", esetleg ha lesz belőle valami, akkor tudjuk használni linux alól is a hw dekódolást.
-
azbest
félisten
Inkább 5500 ft (19 usd), mert pár dolcsi szállítási díj is van.
Openelec szerintem nincs még rá. Android alatt esélyes, mert ott támogatott a videós képesség.
Nálam az egyik rpi2 helyére teszem próbaképp, ami a házi médiaszerver - erről nézek tévét pécén és tableten. Viszont használat közben néha lefagy a 4es kernellel (watchdog be van kapcsolva így újraindul automatikusan).Szerintem 4-6 hét lehet leghamarabb, mire megérkezik. Még nem adták postára és utána is esélyes legalább egy hónapos szállítás, amiből a magyar posta raktárában dekkol vagy 2 hetet
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- BestBuy topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Új / Újszerű /Gamer / Munka PC i7-14700KF RTX 4060 Ti DDR5 32GB Garanciális
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M710q TINY PC
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged