- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
gábor-ka
üzenetére
Nem, ez kifejezetten helyi szerver lesz. Naptár, scheduler, edzéstervező, stb. alkalmazást teszek rá, meg szeretném végre gráfba rendezni azt a pár tízezer bejegyzést, linket, fájlokat, leveleket, stb. amiket az elmúlt 10 évben összegyűjtöttem olyan hierarchikus tárolókban, mint könyvjelzők, fájlrendszer, issue tracker, gmail fiók, stb. Nagyon nem hatékony hierarchiában keresni, főleg így, hogy több tárolóban kell. Valamikor tudom, hogy lementettem egy linket, a témakört is tudom, de nem találom meg újra sem a helyi tárolókban, sem a google-el. Sokkal jobb lenne feltaggelni a bejegyzéseket, a kategóriákat meg gráfba rendezni, aztán több kategória alapján szűrni a találati listát. Tervezek tudásgráfokat is létrehozni olyan témákban, amik érdekelnek. Egyelőre még csak az irányvonal van meg, konkrétumok nincsenek a megvalósításról. A WebGL max úgy jönne be, hogy 3D tudásgráf nézőt szívesen írnék hozzá, néztem is pár említésre méltó projektet [link] [link] [link], de még a leggagyibbtól is fényévekre vagyok, egyáltalán nem értek a 3D programozáshoz, shaderek írásához, stb. sosem foglalkoztam kliens oldallal, megjelenítéssel komolyabban, és valszeg ezután sem fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- HP ProDesk 600 G4 SFF PC, 8. gen i3 CPU, 500 GB M.2 NVMe SSD, 16 GB DDR4 RAM
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / A520M / 32GB RAM 3600Mhz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest