Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 90 - modellalkat
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Poco F7
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- iPhone topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbitalion
tag
Ha tudnád hány embernek segítettem már az "interneten", biztosan nem írogatnál ilyeneket. A sok szemétről, amit találat gyanánt kénytelen vagy elolvasni, nem is beszélve...
Ettől függetlenül köszönöm a válaszod!Van egy kis fenntartásom! Itt azt olvasom, ha jól olvasom, hogy nem mindegy milyen kernelt teszel fel:
sunxi
3.4.103, de a 90-s is itt van
Vagy ez itt már nem csak a kernel? Mi a helyzet az olyan cuccokkal, mint az Allwinner, akik nem támogatják rendesen a linux fejlesztőket? Én úgy látom, hogy külön verziókat kell fejleszteni, amit a LeMaker vállalt fel. Vagy nem jól értem???
Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Proxmox VE
- MSI MAG B650 Tomahawk WiFi alaplap: AM5 valamivel olcsóbban
- Honor 90 - modellalkat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest