- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
btprg
senior tag
válasz
beyruth82 #44 üzenetére
Szóval ez akkor olyan mint a Tinder? Ha nem fizetsz, akkor elveszik az oldalad a zajban, de minél többet fizetsz, annál inkább nyomatja az oldaladat?
Biztos igazad van, hogy nagy üzletet lehet csinálni ezzel bizonyos embereket célozva. Mondjuk szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy egy értelmes ember csinál-e olyat, hogy meglát valamit egy hirdetésben, és ott rögtön megveszi, de ez már más téma, biztos sokaknál működik.
-
gregory91
senior tag
válasz
beyruth82 #19 üzenetére
"A híroldalaknak a facebook létszükséglet. Nélküle töredékére esne az olvasottságuk."
Ha ez így lenne akkor nem kellett volna törölnöm a facebook oldalamat a gyenge elérése miatt.Ráadásul követelt x ezer forintot hogy elérje y embert a bejegyzéseim.
Ahha, nonprofit, hobbi célból készített TECH cikkeket írogattam(anno) reklámmentes tárhelyre(google webhelyek),arra nem fogok még pénzt is kidobni hogy reklámozza a bejegyzéseim.
Nem mellékesen a látogatások a keresési találatokból jöttek, nem a facebook átkattintásokból.
Szóval amit írsz, az egy egyértelmű baromság. -
totron
addikt
válasz
beyruth82 #24 üzenetére
Nyetott ajtókat döngetsz. Annyit mondok csak, hogy hibás értékelés az, hogy egy integrálás az már jó. Pont ezért tud működni ez a fajta rendszer.
De látom meg is beszéltétek már.
Nem tudom mi a szebb, ha egy generáció a Tök-Tök szintjébe nevelkedik bele és fizikálisan az idegpályák-szinapszisok egy jó része eleve ki sem alakul vagy ha valaki élete dereka táján rogyik le szellemileg.
(#29) benedekco, sokakat ismerek, akiknek az alapértelmezett beviteli sebesség az átfutás. Elmondásuk szerint így is bemegy az infó, s láss csodát, van, akinél tényleg, teszteltem a szövegértést. Na de a többségnek nem! S nem is céljuk. Hogy fognak így szép, kerek-kövér, tartalmas disszertációk születni, ha már az input kultúrája is erősen gyatra?
(#31) Gynt, Egy Fb-hírfolyam soha nem volt elfogulatlan, volt is, van is baj tehát. Egy párhuzamos valóságban, ahol csak betárcsázós internet van és azon belül is a látogatott oldalak szerint történik a számlázás, nos jól járnak a Fb-only felhasználók. Nem is nagyon tudom hibáztatni őket: ez az átok (Fb) a végtelenségig userfriendly, rá is cuppantak a tömegek, így kimaxolva az emberi gyarlóság és ösztönösség minden előcitálható bugyrát, ők ezen a ponton léptek be a rendszerbe, nem előbb. Így igen, nekik ez van meg. Hozzá kell tenni, hogy van értelmes dologra is használva, gondolok itt a tematizált, tudás alapú csoportokra, bár az ember ott is ember marad... Nem egyszerű. Ha valaki éjszakai műszakja közben véletlen rákönyökölne a Beszántás&Sóval Behintés gombra a Nagy Pulton, nem tudnék neheztelni rá.
(#32) btprg, ok, értem a gondolatot és van is igazság benne, hogy csak a címkék változnak és felesleges romantizálni, idealizálni az aktuális posványtól térben vagy időben eltérő mást, de a nemessy mivolt, mint olyan, hadd ne legyen már tulajdonság (mint képesség). Nem voltak azok tudósok, csak volt y a névben és a franciát betanulták persze, mint társalgási nyelvet, sok esetben merő sznobizmusból. Amire te gondolsz, az 1-1 kiművelt példányra vonatkozott, mikor nagyon megtolták az oktatást a sarj felé, hogy jobb party legyen, az ilyen mozzanatok előszeretettel kerültek aztán filmvászonra is, de általános nem volt.
(#35) Thorgador, attól a közgondolkodás, egymásra hatás marad az, ami. Sőt, aki kívül van, még arra is vetül a Nagy Teljesítmény dicsfényéből (hatásából).
Inkább egy olyan kimutatás volna az érdekes, hogy fajlagosan mit sikerült kinyernünk a technikából: mennyi Fb-nak köszönhető helyes tájékozottság egy ugyanolyan osztálybeli, x évvel azelőtti világlátásához képest. -
btprg
senior tag
-
válasz
beyruth82 #24 üzenetére
Ez oké, hogy a többségének jó a fb, de a többség nem jelenti azt, hogy jól csinálják, vagy hogy igazuk van, vagy hogy jó kis nekik. Tehát ez mint hivatkozási alap szerintem nem jó. A többség szereti a gyors éttermeket, mégse gondolnám, hogy alapjában véve ez egy jó módja az étkezésnek.
Ezzel nem azt mondom hogy a böngésző a legjobb, de nem látom a problémákat. Ugyanis nem gyorsan akarok tartalmaz fogyasztani hanem, híreket olvasnék. A tempó meg hülyeség, ez nem fútóverseny.
Re: ergonomic
Ha csavarhúzód akkor meg minden csavar. Nem értem. -
totron
addikt
-
geekthink
csendes tag
válasz
beyruth82 #19 üzenetére
Ez nem igaz ebben a formában. FB-nak is kellenek a híroldalak, nem csak fordítva. Igen, ha egy hírsite nem jelenik meg többet FB-on lehúzhatja a rolót. De ha az összes közösen, törvények által biztosított globális szabályozáson keresztül kérhet többet az általuk előállított tartalomért akkor már fel tudnak lépni - ezért fél az FB az amerikai - legnagyobb, a többi ország hatóságai számára precedenst jelentő - piacot érintő döntéstől.
Jelenleg a piac torz az FB irányába és nem látszik jele sem annak, hogy magától korrigálni tudna - szabályozásra van szükség. A lehető legkevesebbre, de szükség van rá. -
cog777
őstag
válasz
beyruth82 #16 üzenetére
Nekem borzasztoan kenyelmetlen az FB. Sokszor nem kronologiai sorrendbe rakja elem a hireket es posztokat. En nem fogok egy masok altal ramkenyszeritett es eloszurt konyvaszt fogyasztani. FB-re nem pazarlom az idomet hogy megprobaljam "betanitani" - beallitani hogy nekem jo legyen.
-
Gargouille
őstag
válasz
beyruth82 #16 üzenetére
Csak két gondolat (meggyőzni nem akarlak):
1. A böngészőben van olyan funkció, hogy könyvjelző, ami megkönnyíti, hogy ne kelljen rákeresni az oldalakra.
2. Így viszont tulajdonképpen nem híroldalt olvasol, hanem egy facebook által megszűrt tartalmat kapsz.
Mindez egyáltalán nem gond, csak úgy fogalmaztál eredetileg mintha nem lehetne facebook nélkül híroldalakat látogatni, csak a saját alkalmazásokkal. De akkor ezek szerint csupán arra gondoltál, hogy kényelmetlen ha nincs előemésztve a tartalom.
-
-
skoda12
aktív tag
Most nem találom hirtelen a cikket, de a googlenál valamelyik nagyobb európai médiacég kiperelte, hogy ne jelenjenek meg a hírei, aztán pár hónappal később laposkúszásban mentek vissza a guglihoz, hogy vegyék vissza őket, mert drámaian visszaesett a megtekintések száma. Utána még lehoztak egy cikket, hogy a világ rósz, mert gugli nélkül ők már nem tudnak létezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest