Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ngabor2

nagyúr

ilyenek olvasásakor örülök, hogy nekem cigiről, piáról, drogokról nem kell leszoknom, mert nem élek vele. cigivel egyáltalán, sőt, kifejezetten zavar. a pia egy kicsit más tésza, nem vagyok apszcinens, de van, hogy hetekig nem iszok, van, mikor napi 1-2 deci jófajta(!) bort, vagy egy üveg sört megiszok, bulikban is max. 2-3 sör meg 1-2 rövid. tavaly voltak hónapok, mikor csak úgy a magam kedvéért ''fogadtam'', hogy 1 hónapig nem iszok sört. semmi nehézséget, vagy elvonási tünetet nem okozott, bár néha volt egy gyenge ''de jól esne egy sör'' érzés. a hónap letellése után se vettem egyből egy rekesz sört. meg részben pótolta a tea, azt is próbálgatom, az legalább nem káros.

amitől függök, de egyelőre nem szeretnék lemondani, az a PH!. nem is maga a gép, vagy a net, hanem kifejezetten a fórum. otthon már/még nincs netem. volt, hogy napokig be se kapcsoltam a gépet, mert minek. ha volt, akkor 7x24-ben ment. ha tali, vagy tábor van, akkor az élő ph-s társak miatt nincs hiány, de ha nincs senki, akivel leglább hasonlóan el tudnám ütni az időt, akkor hiányzik. szerencsére ez ritkán van, és rövid ideig szokott tartani.

Aggregátor: miért nem akarsz egyelőre leszokni róla? van neki valami logikusnak mondható magyarázatod, vagy úgy érzed, még elég erős az egészséged, és van elég pénzed?

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák