- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
A 10 VI tök jó bizonyos téren, de vannak hatalmas hiányosságai és hibái.
Rövid a támogatás hozzá és a Sony képes volt masszívan bugos verziófrissítéseket kiadni rá. Havernak ajánlottam, megvette, majd fél évvel később egy frissítés miatt nem képes ellátni az egyik fő feladatát.
-
túró:gombóc
kezdő
Nagyon helyes! Régebben is volt több gyártónak "mini" modell, igaz, ez azokhoz képest még mindig nagy. De az irány jó, szükség van a kompakt készülékekre is, nem csak a tepsikre
-
janeszgol
félisten
válasz
csakany2001 #8 üzenetére
Az S22/S23/S24/S25, iPhone 13, 14, 15, 16 már kezd kényelmes lenni, pl zsebben nagyon jó hordani ezeket. De kézben még mindig nagyok picit nekem.
Az igazán jó és optimális méret a Galaxy A40 volt, ha már példa kell a kisebb méret es a nagyobb kijelző metszetében.
Termeszetesen a Galaxy A3 2017, iPhone SE2, SE3, Minik is nagyon kényelmesek, sőt baromi kényelmesek minden tekintetben, de többektől hallom azt, hogy ezek kijelzője túl kicsi a mai, leginkább lapát szarokhoz tervezett világra (appok, böngésző). Minim nincs, de a többi van. Egy-két helyzetben futottam én is bele, hogy egy játéknak az UI-ja nehezen volt használható, vagy egy weblap szétesett. -
csakany2001
senior tag
3+1 év azért igencsak karcsú, már a Moto is 5 főverziót ígér a középkategóriában.
Sony-val mindig az volt a gond, hogy éveket maradt le a konkurenciától, ez úgy látszik nem változott.(ráadásul az Xz1C óta nem vennék, amit ott műveltek szoftveres téren, az elvette a kedvemet rendesen)A hírre:
6,1" lenne az ideális, vagy inkább 5,9" de azt nem igazán sokan merik meglépni sajnos.
De ez is jobb irány, nyilván ők nagyobb statisztikai adatbázissal rendelkeznek, mint mi.
Abban biztos vagyok, hogy 1 kisebb méretű telefon jelentős piacot tudna most megszerezni, mivel már a 13 Mini sincs jó ideje forgalomban és azok is kezdenek kikopni.
A gyártók nem igazán mernek kockáztatni, mennek az Apple/Samsung páros után, szóval nem lesz nagyon váratlan dolog.(ez sem az, látszik, hogy az S24/iPhone 16 eladások jól alakultak, erre reagáltak) -
pusszycat
nagyúr
Én a kicsit is szeretem, meg a nagyot is no meg ami közte van. Mindegyiket más miatt. Csak a nehezet és/vagy a vastagot azt nem. Szerintem ez a logikus hozzáállás.
-
janeszgol
félisten
A 6.3 col sosem lesz sem mini, sem kicsi. Elfogadható méret, de nem kényelmes. 6 col alatt legyen.
-
cs.zs.
veterán
A Sony Xperia 10 VI 155x68mm és 164 gramm...
-
hypno skate
senior tag
Miért megint csúcskészülékek?
Úgy várnám a többi kategóriába is, hogy ne egy tepsi méretű kijelzővel kompenzálják a gyengébb vasat.
-
judas13
veterán
Várós! Jó ez a 6.3" végülis.
-
Helyes, a 6.3 hüvelyk minimális kávákkal pont a kezelhető méret, és tartalomfogyasztáshoz is megfelelő.
A kíváncsian várom, remélhetőleg a tele lencsét nem spórolják le róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest