- Dobjátok a padlóla, le!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Vampire:Bloodlines...
-
parandroid
félisten
ja, ez is érdekes lehet még: [L]http://www.bugbear.fi/flatout/index.php[/L]. :D
p[/p] -
Dilikutya
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
No azért jópár ötlettelen kópia jön ki manapság. Nagyon felhígult a piac. De lehet csak én látom így. Koromat tekintve elvileg rajonganom kéne az új csilivili játékokért, én mégis valahogy a régieket szeretem, azokban volt még ötlet, fantázia, kísérletezgetés. Szerintem ötlet ma is lenne, csak nem kísérletezgetnek, és ez nagy baj.
-
parandroid
félisten
válasz
Dilikutya
üzenetére
ízlés dolga. én pillanatnyilag sokkal több új játékot szeretnék kipróbálni, mint amennyit időm engedne. aztán hogy ebből mennyi tetszene igazán, az más kérdés. ja, és amit most nem bírok abbahagyni, az a zuma deluxe, most éppen a 9-7-es pályán szivat a kis szemét... :D
p -
Dilikutya
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Kis hibajavítás. Ami az SW sorozatból ránk vár, az a SW Galactic Commando lesz. a Battlegrounds egy nem túl jól sikerült SW rts volt pár éve.
-
Loretto
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
xpand rallyt meg tudom erősíteni magyar nyelven a medimarktokban lehet megvenni, mint cod diszdobozban amihez persze uo is jár.
-
MCGaiwer
addikt
köszi.köszi. Úgy hallottam, nem lesz mafia 2. ez igaz? :F
-
Pyriel
tag
Pirates!
-
Dave0096
csendes tag
Én legutóbb a far cry-t, sw kotor-t, sw battlefrontot, domm 3-at, a Bf vietnamot Mp 2-t vittem végig, most a Sims2-őt és a 9-cdés (nekem 2dvd) sw galaxies-t nyomom.
De nagyon várom már a NFS underground 2-őt a mafia 2-őt a gta san andreast és a far cry 2-őt ha lesz.
:U -
parandroid
félisten
az nfsu2-t egyszer mindenképpen érdemes lesz végigtolni. aztán majd meglátjuk, hátha többször is. ha meg még multi is lenne benne...
egyébként érdemes a már megjelent játékokra is odafigyelni:
itt van rögtön a sims2 - már aki szereti, a warhammer 40k - dawn of war - kihagyhatatlan rts, a starwars battlefronts - a galactic battlegrounds megjelenéséig jó kis multipartikat lehet vele tolni, richard burns rally - mazochistáknak... valami doom3 nevű techdemó is kijött mostanában... ja, és a panzers-t már próbáltad? far cry-jal is jól el lehet lenni egy darabig, csak győzd hardverrel, és van szép új kiegészítő a call of duty-hoz is united offensive néven
lesz aztán még xpand rally, ami jónak ígérkezik, talán már boltokban is van lassan az armies of exigo, starcraft-i hangulatot ígérnek benne a gta: san andreas no comment kategória, bár ez lehet, hogy még messzebb van. ha egy kis további lövöldre vágysz, akkor már be is jelentették a moh:pa megjelenési időpontját is és természetesen jön az összes ea féle sportjáték már 2005-ös évadra aktualizálva, ki-ki választhat kedve szerint: NBA, NHL, FIFA, mittoménmégmicsoda...
jó játékot! :D
[Szerkesztve] -
MCGaiwer
addikt
hát jah. az nékem nincs. csak pc. de nem baj, sztem érdemes várni rá. (remélem nem egy évet)
-
MCGaiwer
addikt
köszi. bár ez csak 1 játék. a haver legalább 15 most megjelenő játékot mondott. várom a következő hozzásőlásokat.
ui: bármilyen témában jöhet. kiv. a kaland -
MCGaiwer
addikt
na mi lesz, senki se segít?
-
MCGaiwer
addikt
az ezévi játékdömping miat elvesztettem a fonalat. Nem tom mi jelenik meg januárig. Ha valaki még tudja a szuperjátékok listáját az évre, írja ide.
Köszi.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Dobjátok a padlóla, le!
- Windows 11
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest